VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Reflektorfényben a Lowara szivattyú márka

2019. December 12.

Reflektorfényben a Lowara szivattyú márka

A szivattyúk ma már szinte minden háztartásban megtalálhatóak, de ipari méretekben is gyakran esik rájuk a választás. Felmerül azonban a kérdés, hogy milyen márka mellett érdemes letenni a voksot. A tapasztalatok szerint a megbízhatóság és az időtálló minőség alapvető követelménynek számítanak a vásárlók részéről, ezért azonban legalább a középkategóriás márkákat érdemes előnyben részesíteni.

A kezükből kiadott minőségre valamit is adó cégek az innovatív megoldások, a kiváló minőség hívei. Arra törekednek, hogy a vásárlói igényeket minél szélesebb körben ki lehessen elégíteni. A Lowara szivattyú tipikusan ilyennek számít, ráadásul nem csak a tiszta víz szivattyúzása terén állja meg a helyét a márka, hanem a megfelelő készülékek a szennyezett folyadékok mozgatásában is kiválóan teljesítenek.

A Lowara szivattyú márka története

A márka több mint 50 éve van jelen a piacon. Ez már alapvetően szép eredménynek számít, hiszen egyértelműen tanúbizonyságként szolgál arra vonatkozóan, hogy a márka valóban megfelel a vásárlói igényeknek. A cég folyamatos növekedést produkált, szakembereinek elkötelezettsége pedig egyértelműen minőségi termékek megvalósulásában mutatkozik meg. A márka arra is figyel, hogy a gyártás során olyan készülékek szülessenek meg, melyek a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet állítják fókuszba.

Tartós termékek

A Lowara szivattyú olyan készülékeket alkot meg időről-időre, melyek hosszú távon szolgálják a kényelmes és biztonságos használatot. A tapasztalatok szerint az érdeklődők számára kiemelt jelentőséggel bír az, hogy a szivattyúk hosszú távon is megbízhatóan álljanak rendelkezésre. A kiadott ellenértékért cserébe időtálló minőséget szeretnének kapni. A Lowara azon munkálkodik, hogy minden tekintetben az elvárásoknak megfelelő, kifogástalanul funkcionáló, strapabíró darabok kerüljenek a forgalmazókhoz.

Nem csak a háztartások számára készülnek szivattyúk, hanem ipari méretekben, a mezőgazdaságban, a bányászat, az olaj-és gázipar területén egyaránt szerephez jutnak a márka termékei. A speciális kialakításnak és teljesítménynek köszönhetően bármilyen folyadék esetén kiválóan használhatóak az eszközök, melyek extrém körülmények között is minden probléma nélkül alkalmazhatóak.Megosztás másokkal: