VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A márka keresés eredménye

Több mint ötven éve az egyik piacvezető, szivattyúzással kapcsolatos márka az Olaszországból indult Lowara. A vállalatot az olaszországi Montecchio Magore-ban alapították 1968-ban. Mára egy vezető nemzetközi márkává nőtte ki magát a Lowara, jelenleg Európa öt országában tevékenykedik. Olaszország, Ausztria, Egyesült Királyság, Magyarország és Lengyelország szivattyúzással foglalkozó szakemberei, vízvezeték-szerelői használják szeretettel a Lowara fél évszázada bizonyított, azóta folyamatosan fejlesztett, de a jól bevált funkciókat mégis megtartott termékeit.

A Lowara márkanév egyben garanciát is jelent az innovatív megoldásokra és a fejlett gyártási technológiákra. A Lowara szivattyúzási termékek képesek kielégíteni a piac szivattyúzási, épületgépészeti, vezérlési, nyomásfokozási, valamint ipari alkalmazási igényeit. A Lowara termékkörrel kapcsolatos tervezést nagyban leegyszerűsíti és felgyorsítja az a tény, hogy a Lowara termékek mindegyike szerepel a CAD adatbázisban. Számos nagyszerű szivattyút köszönhetünk a Lowara-nak, amelyeket büszkén és bátran értékesítünk webáruházunkban. A tapasztalataink alapján vásárlóink is felettébb elégedettek a Lowara termékekkel, így továbbra is nyugodt lelkiismerettel tudjuk tanácsolni azok megvásárlását nagyra becsült leendő ügyfeleinknek is.

A teljesség igénye nélkül a szivattyuwebaruhaz.hu által forgalmazott Lowara termékek a vízszivattyú, rozsdamentes szivattyú, többfokozatú szivattyú, centrifugál szivattyú, frekvenciaváltó, ipari szivattyú, szennyvízszivattyú. Hosszú ideje forgalmazzuk tehát büszkén a Lowara termékeket elsősorban webáruházunkon keresztül. Tapasztalt szakembereink már minden csínját-bínját ismerik ezeknek a nagyszerű, a szivattyúzással foglalkozók életét nagyban megkönnyítő szerkezeteknek. Amennyiben nehezen tudja eldönteni, hogy melyik márka melyik terméke lenne az ideális választás az elvárt feladatra, szakképzett ügyfélszolgálatunk és szakembergárdánk szívesen segít a döntésben! Ügyfélszolgálatunk segítsége pedig ingyenes, akár az első vásárlás előtt is – éljen vele!