VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Jelenleg ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A márka keresés eredménye

Több mint ötven éve az egyik piacvezető, szivattyúzással kapcsolatos márka az Olaszországból indult Lowara. A vállalatot az olaszországi Montecchio Magore-ban alapították 1968-ban. Mára egy vezető nemzetközi márkává nőtte ki magát a Lowara, jelenleg Európa öt országában tevékenykedik. Olaszország, Ausztria, Egyesült Királyság, Magyarország és Lengyelország szivattyúzással foglalkozó szakemberei, vízvezeték-szerelői használják szeretettel a Lowara fél évszázada bizonyított, azóta folyamatosan fejlesztett, de a jól bevált funkciókat mégis megtartott termékeit.

A Lowara márkanév egyben garanciát is jelent az innovatív megoldásokra és a fejlett gyártási technológiákra. A Lowara szivattyúzási termékek képesek kielégíteni a piac szivattyúzási, épületgépészeti, vezérlési, nyomásfokozási, valamint ipari alkalmazási igényeit. A Lowara termékkörrel kapcsolatos tervezést nagyban leegyszerűsíti és felgyorsítja az a tény, hogy a Lowara termékek mindegyike szerepel a CAD adatbázisban. Számos nagyszerű szivattyút köszönhetünk a Lowara-nak, amelyeket büszkén és bátran értékesítünk webáruházunkban. A tapasztalataink alapján vásárlóink is felettébb elégedettek a Lowara termékekkel, így továbbra is nyugodt lelkiismerettel tudjuk tanácsolni azok megvásárlását nagyra becsült leendő ügyfeleinknek is.

A teljesség igénye nélkül a szivattyuwebaruhaz.hu által forgalmazott Lowara termékek a vízszivattyú, rozsdamentes szivattyú, többfokozatú szivattyú, centrifugál szivattyú, frekvenciaváltó, ipari szivattyú, szennyvízszivattyú. Hosszú ideje forgalmazzuk tehát büszkén a Lowara termékeket elsősorban webáruházunkon keresztül. Tapasztalt szakembereink már minden csínját-bínját ismerik ezeknek a nagyszerű, a szivattyúzással foglalkozók életét nagyban megkönnyítő szerkezeteknek. Amennyiben nehezen tudja eldönteni, hogy melyik márka melyik terméke lenne az ideális választás az elvárt feladatra, szakképzett ügyfélszolgálatunk és szakembergárdánk szívesen segít a döntésben! Ügyfélszolgálatunk segítsége pedig ingyenes, akár az első vásárlás előtt is – éljen vele!

Fatal error: Maximum execution time of 7 seconds exceeded in /home/szivatty/public_html/CCMMProductsUIFrontend.php on line 663