VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A márka keresés eredménye

Több mint ötven éve az egyik piacvezető, szivattyúzással kapcsolatos márka az Olaszországból indult Lowara. A vállalatot az olaszországi Montecchio Magore-ban alapították 1968-ban. Mára egy vezető nemzetközi márkává nőtte ki magát a Lowara, jelenleg Európa öt országában tevékenykedik. Olaszország, Ausztria, Egyesült Királyság, Magyarország és Lengyelország szivattyúzással foglalkozó szakemberei, vízvezeték-szerelői használják szeretettel a Lowara fél évszázada bizonyított, azóta folyamatosan fejlesztett, de a jól bevált funkciókat mégis megtartott termékeit.

A Lowara márkanév egyben garanciát is jelent az innovatív megoldásokra és a fejlett gyártási technológiákra. A Lowara szivattyúzási termékek képesek kielégíteni a piac szivattyúzási, épületgépészeti, vezérlési, nyomásfokozási, valamint ipari alkalmazási igényeit. A Lowara termékkörrel kapcsolatos tervezést nagyban leegyszerűsíti és felgyorsítja az a tény, hogy a Lowara termékek mindegyike szerepel a CAD adatbázisban. Számos nagyszerű szivattyút köszönhetünk a Lowara-nak, amelyeket büszkén és bátran értékesítünk webáruházunkban. A tapasztalataink alapján vásárlóink is felettébb elégedettek a Lowara termékekkel, így továbbra is nyugodt lelkiismerettel tudjuk tanácsolni azok megvásárlását nagyra becsült leendő ügyfeleinknek is.

A teljesség igénye nélkül a szivattyuwebaruhaz.hu által forgalmazott Lowara termékek a vízszivattyú, rozsdamentes szivattyú, többfokozatú szivattyú, centrifugál szivattyú, frekvenciaváltó, ipari szivattyú, szennyvízszivattyú. Hosszú ideje forgalmazzuk tehát büszkén a Lowara termékeket elsősorban webáruházunkon keresztül. Tapasztalt szakembereink már minden csínját-bínját ismerik ezeknek a nagyszerű, a szivattyúzással foglalkozók életét nagyban megkönnyítő szerkezeteknek. Amennyiben nehezen tudja eldönteni, hogy melyik márka melyik terméke lenne az ideális választás az elvárt feladatra, szakképzett ügyfélszolgálatunk és szakembergárdánk szívesen segít a döntésben! Ügyfélszolgálatunk segítsége pedig ingyenes, akár az első vásárlás előtt is – éljen vele!

Fatal error: Maximum execution time of 7 seconds exceeded in /home/szivatty/public_html/Library/dbaccesslayer/DBAccessLayer.php on line 1015