VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Mit tudnak a periférikus szivattyúk?

Nyitólap   »   Blog   »   Mit tudnak a periférikus szivattyúk?
2019. November 26.

Mit tudnak a periférikus szivattyúk?

A szivattyúk az otthonok és a közösségi terek elmaradhatatlan eszközei. Változatosan felhasználhatóak, megbízható rendszerek alakíthatóak ki az ismert márkák készülékeivel. Vannak, akik otthonosan mozognak a témát illetően, mások számára idegennek tűnnek azok a kifejezések, melyeket a szivattyúkkal kapcsolatosan használnak a szakemberek. Tipikusan ilyen lehet a periférikus szivattyú. Lássuk, milyen eszközt takar ez!

Jól kihasználható szivattyú típus

A periférikus szivattyú egyszerűen működtethető és akár 60-70 méteres magasságba is képes a víz szállítására. Természetesen ez vízmennyiségtől is függ, átlagosan 40-50 liter érhető el egy perc alatt. Felhasználási területe éppen ennek köszönhetően igen széles. A házi vízellátás és a locsolás kapcsán egyaránt remek választásnak bizonyul. Nagy előnye, hogy könnyen mozgatható, hiszen kis súllyal rendelkezik.

Házi vízműhöz is ideális

A periférikus szivattyú hidrofor tartállyal és nyomáskapcsolóval társítva házi vízműként is felhasználható. Amennyiben kis vízigénnyel rendelkező háztartással rendelkezünk, akkor minden további nélkül megoldható ilyen módon a vízellátás. Fontos tisztában lenni azzal, hogy ez nem egy homoktűrő szivattyú, vagyis kizárólag tiszta vizet szivattyúzhatunk segítségével. A kerti öntözés feladatai szintén elvégezhetőek az eszközzel, így a tavasztól késő őszig terjedő időszakban is nagy szerep juthat a készüléknek.

Ipari felhasználás

Az ipari területek is kiválóan kihasználhatják a periférikus szivattyú előnyeit. Műhelyekben és ipari létesítményekben egyaránt szerephez jut, ez pedig részben annak is köszönhető, hogy akár 90 fokos víz szállítására is alkalmas. Melegvíz-keringtetéshez és mint már említettük házi vízmű részeként is jó választás lehet, de üzemek esetében is megéri mellette dönteni.  

A tapasztalatok azt mutatják, hogy szivattyú választáskor is kiemelt jelentőséggel bír a márka és az általa képviselt minőség. A megbízható márkák garantáltan azt a színvonalat hozzák, amit várunk tőlük. Az időtálló minőség rendkívül fontos, hiszen egy hasonló eszköz beszerzésétől azt várja napjaink vásárlója, hogy hosszú távon is kifogástalanul áll az majd rendelkezésre. A periférikus szivattyúk a piaci kínálatban minden korábbinál szélesebb választékban elérhetőek. Érdemes akár az online vásárlás előnyeit is kihasználni.



Megosztás másokkal: