VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Mit tudnak a periférikus szivattyúk?

2019. November 26.

Mit tudnak a periférikus szivattyúk?

A szivattyúk az otthonok és a közösségi terek elmaradhatatlan eszközei. Változatosan felhasználhatóak, megbízható rendszerek alakíthatóak ki az ismert márkák készülékeivel. Vannak, akik otthonosan mozognak a témát illetően, mások számára idegennek tűnnek azok a kifejezések, melyeket a szivattyúkkal kapcsolatosan használnak a szakemberek. Tipikusan ilyen lehet a periférikus szivattyú. Lássuk, milyen eszközt takar ez!

Jól kihasználható szivattyú típus

A periférikus szivattyú egyszerűen működtethető és akár 60-70 méteres magasságba is képes a víz szállítására. Természetesen ez vízmennyiségtől is függ, átlagosan 40-50 liter érhető el egy perc alatt. Felhasználási területe éppen ennek köszönhetően igen széles. A házi vízellátás és a locsolás kapcsán egyaránt remek választásnak bizonyul. Nagy előnye, hogy könnyen mozgatható, hiszen kis súllyal rendelkezik.

Házi vízműhöz is ideális

A periférikus szivattyú hidrofor tartállyal és nyomáskapcsolóval társítva házi vízműként is felhasználható. Amennyiben kis vízigénnyel rendelkező háztartással rendelkezünk, akkor minden további nélkül megoldható ilyen módon a vízellátás. Fontos tisztában lenni azzal, hogy ez nem egy homoktűrő szivattyú, vagyis kizárólag tiszta vizet szivattyúzhatunk segítségével. A kerti öntözés feladatai szintén elvégezhetőek az eszközzel, így a tavasztól késő őszig terjedő időszakban is nagy szerep juthat a készüléknek.

Ipari felhasználás

Az ipari területek is kiválóan kihasználhatják a periférikus szivattyú előnyeit. Műhelyekben és ipari létesítményekben egyaránt szerephez jut, ez pedig részben annak is köszönhető, hogy akár 90 fokos víz szállítására is alkalmas. Melegvíz-keringtetéshez és mint már említettük házi vízmű részeként is jó választás lehet, de üzemek esetében is megéri mellette dönteni.  

A tapasztalatok azt mutatják, hogy szivattyú választáskor is kiemelt jelentőséggel bír a márka és az általa képviselt minőség. A megbízható márkák garantáltan azt a színvonalat hozzák, amit várunk tőlük. Az időtálló minőség rendkívül fontos, hiszen egy hasonló eszköz beszerzésétől azt várja napjaink vásárlója, hogy hosszú távon is kifogástalanul áll az majd rendelkezésre. A periférikus szivattyúk a piaci kínálatban minden korábbinál szélesebb választékban elérhetőek. Érdemes akár az online vásárlás előnyeit is kihasználni.Megosztás másokkal: