VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Miért piacvezető a Grundfos szivattyú?

2019. November 30.

Miért piacvezető a Grundfos szivattyú?

A szivattyúk minden korábbinál szélesebb választékban vannak jelen a piaci kínálatban. Vannak, akik árak alapján teszik le a voksot egyik vagy másik mellett, mások számára inkább lényeges a márka megbízhatósága. Ugyan a piacon újabb és újabb márkák jelennek meg, de ha a tradicionális színvonalat szeretnénk kapni, akkor a Grundfos remek választásnak bizonyul.

Kevés szivattyúgyártóról mondható el, hogy egyértelműen elkülönül minőségben társaitól. A dán gyártó 1945-ös gyökerekkel bír, az első Grundfos készülék pedig 1967-ben került a piacra. A több évtizedes piaci jelenlét során bebizonyította a márka, hogy méltán nyerte el piacvezető helyét, és tartja azt régóta. De vajon mi a titka? Hogyan lehet az, hogy a márkák nem voltak képesek kiütni pozíciójából az óta sem?

Innováció a szivattyúgyártásban

A Grundfos népszerűségét annak is köszönheti, hogy az új szivattyúzási technológiák iránt magas fokú elkötelezettséget mutat. Minden eszköze kiválóan példázza azt, hogy a fejlesztés legalább olyan fontos a gyártó számára, mint az, hogy a piaci igények maximálisan kielégítésre kerüljenek. A kiváló kihasználhatóság és az eszközök továbbfejlesztése egyértelműen a minőségnövelés és a vásárlói bizalom megalapozóinak számítanak. 

Fókuszban a minőség

A Grundfos szivattyú mindig is egyet jelentett a minőséggel. A kiváló funkcionálás időtállósággal társul, e kettő pedig alapvető elvárás napjaink vásárlóinak részéről. A Grundfos sosem fordított hátat a hagyományoknak, hanem úgy igyekezett kivételes jellemzőkkel bíró termékeket kialakítani, hogy az innovatív megoldásokra is kiemelt figyelmet fordított.

Felelős vállalati magatartás

A Grundfos nem csak a vásárlói igények kielégítésére törekszik, hanem egyúttal arra is, hogy a fenntartható fejlődést szem előtt tartva gyártson. Igyekszik minimalizálni ökológiai lábnyomát és olyan megoldásokat részesít előnyben, melyek fenntarthatónak bizonyulnak. A társadalom iránti felelősségvállalás egyértelműen megmutatkozik a cég tevékenységében, és a környezettudatos gyártási technológiákban, felhasználási módokban, kialakításokban.

A Grundfos minőség megfizethetőséggel társul, amiért minden korábbinál többen keresik a márka eszközeit. Magánszemélyek és ipari beruházók egyaránt előszeretettel döntenek a Grundfos termékei mellett.Megosztás másokkal: