VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Miért piacvezető a Grundfos szivattyú?

Nyitólap   »   Blog   »   Miért piacvezető a Grundfos szivattyú?
2019. November 30.

Miért piacvezető a Grundfos szivattyú?

A szivattyúk minden korábbinál szélesebb választékban vannak jelen a piaci kínálatban. Vannak, akik árak alapján teszik le a voksot egyik vagy másik mellett, mások számára inkább lényeges a márka megbízhatósága. Ugyan a piacon újabb és újabb márkák jelennek meg, de ha a tradicionális színvonalat szeretnénk kapni, akkor a Grundfos remek választásnak bizonyul.

Kevés szivattyúgyártóról mondható el, hogy egyértelműen elkülönül minőségben társaitól. A dán gyártó 1945-ös gyökerekkel bír, az első Grundfos készülék pedig 1967-ben került a piacra. A több évtizedes piaci jelenlét során bebizonyította a márka, hogy méltán nyerte el piacvezető helyét, és tartja azt régóta. De vajon mi a titka? Hogyan lehet az, hogy a márkák nem voltak képesek kiütni pozíciójából az óta sem?

Innováció a szivattyúgyártásban

A Grundfos népszerűségét annak is köszönheti, hogy az új szivattyúzási technológiák iránt magas fokú elkötelezettséget mutat. Minden eszköze kiválóan példázza azt, hogy a fejlesztés legalább olyan fontos a gyártó számára, mint az, hogy a piaci igények maximálisan kielégítésre kerüljenek. A kiváló kihasználhatóság és az eszközök továbbfejlesztése egyértelműen a minőségnövelés és a vásárlói bizalom megalapozóinak számítanak. 

Fókuszban a minőség

A Grundfos szivattyú mindig is egyet jelentett a minőséggel. A kiváló funkcionálás időtállósággal társul, e kettő pedig alapvető elvárás napjaink vásárlóinak részéről. A Grundfos sosem fordított hátat a hagyományoknak, hanem úgy igyekezett kivételes jellemzőkkel bíró termékeket kialakítani, hogy az innovatív megoldásokra is kiemelt figyelmet fordított.

Felelős vállalati magatartás

A Grundfos nem csak a vásárlói igények kielégítésére törekszik, hanem egyúttal arra is, hogy a fenntartható fejlődést szem előtt tartva gyártson. Igyekszik minimalizálni ökológiai lábnyomát és olyan megoldásokat részesít előnyben, melyek fenntarthatónak bizonyulnak. A társadalom iránti felelősségvállalás egyértelműen megmutatkozik a cég tevékenységében, és a környezettudatos gyártási technológiákban, felhasználási módokban, kialakításokban.

A Grundfos minőség megfizethetőséggel társul, amiért minden korábbinál többen keresik a márka eszközeit. Magánszemélyek és ipari beruházók egyaránt előszeretettel döntenek a Grundfos termékei mellett.



Megosztás másokkal: