VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Hogyan segítik a szivattyúk a mindennapi kényelmet?

2019. Szeptember 30.

Hogyan segítik a szivattyúk a mindennapi kényelmet?

A szivattyúk ma már a legtöbb háztartásban megtalálhatóak. Az általuk ellátott különféle funkciók hozzájárulnak az ingatlan kényelmes használatához. Sokan nem is tudják, hogy hányféle közösségi helyszínen, komplexumban látják el a feladatokat szivattyúk, de persze az otthonokban és a házat övező környezetben betöltött szerepük mellett sem mehetünk el. Rendkívül sokféle célra felhasználhatjuk ezeket az eszközöket.

Cikkünkben annak igyekszünk utánajárni, hogy miért választják a legtöbben a szivattyúk nyújtotta előnyöket, milyen céllal kerülnek beüzemelésre ezek az eszközök.

Fűtés és meleg víz szivattyúkkal

A keringető szivattyúk rendszerint a radiátorok esetében jutnak szerephez. Az ilyen típusú fűtési rendszernél a meleg víz kerül mozgatásra a csövekben, s így érhető el a kívánt hőmérséklet. Szintén ezt a szivattyú fajtát használják az ingatlanok a forró víz csapokhoz való eljuttatásához is. Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a felsorolt rendszerek beszerelése és beüzemelése a legtöbbször szakember közreműködését követeli meg, ezért ha ilyen tartozik az otthonhoz, vagy nagyon fontos, hogy profikra bízzuk a javítást, cserét.

Vízszivattyúk az optimális vízellátáshoz

A vízszivattyúk nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a víz eljusson a házba. Nem mindegy, milyen szivattyúra esik a választás, hiszen ezen a víznyomás és az optimális vízmennyiség múlhatnak. E két jellemző alapvetően határozza meg a vízellátás, és így az ingatlanhoz tartozó szaniterek használatának kényelmét.

Szivattyúk a kertben

Talán a leggyakrabban a kerti felhasználásra kerül sor a tavasztól késő őszig terjedő hónapokban. Ilyenkor a kerti szivattyú segítségével gondoskodunk arról, hogy a kerti öntözés megvalósítható legyen. Mindegy, hogy kézi öntözésről van szó, vagy automata öntözőrendszer beüzemeléséről, nagyon fontos, hogy a megfelelő minőségű és teljesítményű megoldás mellett tegyük le a voksot. A középkategóriás szivattyúkkal akkor sem lőhetünk mellé, ha kerti tó vagy a medence szivattyúzásáról van szó. Árterületen fekvő ingatlanok esetében különösen fontos, hogy rendelkezésre álljanak megbízható szivattyúk, melyeket szükség esetén gyorsan sikerül bevetni a garázsban, a kertben vagy például a pincében.Megosztás másokkal: