VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Minden idők 5 legjobb fürdőszobai filmjelenete

Nyitólap   »   Blog   »   Minden idők 5 legjobb fürdőszobai filmjelenete
2018. December 18.

Minden idők 5 legjobb fürdőszobai filmjelenete

A fürdőszoba otthonunk azon privát helyisége, ahol új energiákra lelünk a fárasztó napok után, vagy ahol intim pillanatokat élhetünk meg. Vannak, akik a kádfürdőzés megszállottjai, mások a frissítő zuhanyozás szerelmesei. A saját fürdőszobánkban megéltek akár a mozivászonról is visszaköszönhetnek, és akár romantikus pillanatok, akár horrorisztikus jelenetek kapcsán is láthatunk fürdőszobai jeleneteket. Cikkünkben most sorra veszünk néhány olyat, amely méltán írta bele magát a filmtörténetbe.

1.       Micsoda nő!

Richard Gere és Julia Roberts love story-ja sokak kedvencének számít. A menő üzletember és az utcalány szerelmének története kétségkívül tartogat humoros és könnyeket kicsaló jeleneteket is. A Micsoda nő! egyik népszerű része, amikor Julia Roberts a hotelszoba hatalmas fürdőszobájában fürdőzik egy habos vízzel teli kádban. A cserfes, de nagyon is természetes nő sok férfi szívét rabolta el egykoron ezzel a jelenettel.

2.       Jurassic Park

Bár a Jurassic Park első része kapcsán a legkevésbé a fürdőszobára gondolunk, mégis akad benne egy jelenet, amikor legalább egy szaniter jelen van. Igen, ez az ominózus WC-s jelenet, amikor a T-Rex  elől menekülve a férfi egy szabadtéri toalettet választ menedékként - mint kiderült, kevés sikerrel.

3.       Tomb Raider

Sokak számára Angelina Jolie az igazi Tomb Raider hősnő. A népszerű számítógépes játék alapján készült mozi sorozat főszereplője a dögös színésznő, aki a jól ismert zuhanyzós jelenettel garantáltan mindenki fantáziáját beindította. A férfiak álmaiban gyakran szereplő Angelina talán soha nem volt olyan vonzó, mint ebben a jelenetben. Amikor pedig előbukkan a gőzből, csak egy aprócska törölköző takarja azokat a testrészeit, melyekért férfiak milliói vannak megveszve világszerte.

4.       Ragyogás

Kissé más vizekre evezünk a Ragyogás című filmmel, amelyben Jack Nicholson vérfagyasztó fürdőszobai megjelenése az, ami örökre beírta magát a mozi történelembe.

5.       Pszicho

S ha már horror, akkor persze nem mehetünk el az örök klasszikusnak számító Pszicho mellett. Minden idők leghíresebb zuhanyzós jelenetében megjelenik a késes gyilkos, s ezzel Alfred Hitchcock olyan fekete-fehér filmet forgatott, amely teljesen átírta a horrorfilmekről addig alkotott elképzeléseket.

Bár arról szó nem sokat esik a filmekben, hogy milyen technikai-műszaki háttér teszi lehetővé az igényesen felszerelt fürdőszobák optimális működését, de abban kétségkívül fontos szerep jut a szivattyúk alkalmazásának.



Megosztás másokkal: