VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Minden idők 5 legjobb fürdőszobai filmjelenete

2018. December 18.

Minden idők 5 legjobb fürdőszobai filmjelenete

A fürdőszoba otthonunk azon privát helyisége, ahol új energiákra lelünk a fárasztó napok után, vagy ahol intim pillanatokat élhetünk meg. Vannak, akik a kádfürdőzés megszállottjai, mások a frissítő zuhanyozás szerelmesei. A saját fürdőszobánkban megéltek akár a mozivászonról is visszaköszönhetnek, és akár romantikus pillanatok, akár horrorisztikus jelenetek kapcsán is láthatunk fürdőszobai jeleneteket. Cikkünkben most sorra veszünk néhány olyat, amely méltán írta bele magát a filmtörténetbe.

1.       Micsoda nő!

Richard Gere és Julia Roberts love story-ja sokak kedvencének számít. A menő üzletember és az utcalány szerelmének története kétségkívül tartogat humoros és könnyeket kicsaló jeleneteket is. A Micsoda nő! egyik népszerű része, amikor Julia Roberts a hotelszoba hatalmas fürdőszobájában fürdőzik egy habos vízzel teli kádban. A cserfes, de nagyon is természetes nő sok férfi szívét rabolta el egykoron ezzel a jelenettel.

2.       Jurassic Park

Bár a Jurassic Park első része kapcsán a legkevésbé a fürdőszobára gondolunk, mégis akad benne egy jelenet, amikor legalább egy szaniter jelen van. Igen, ez az ominózus WC-s jelenet, amikor a T-Rex  elől menekülve a férfi egy szabadtéri toalettet választ menedékként - mint kiderült, kevés sikerrel.

3.       Tomb Raider

Sokak számára Angelina Jolie az igazi Tomb Raider hősnő. A népszerű számítógépes játék alapján készült mozi sorozat főszereplője a dögös színésznő, aki a jól ismert zuhanyzós jelenettel garantáltan mindenki fantáziáját beindította. A férfiak álmaiban gyakran szereplő Angelina talán soha nem volt olyan vonzó, mint ebben a jelenetben. Amikor pedig előbukkan a gőzből, csak egy aprócska törölköző takarja azokat a testrészeit, melyekért férfiak milliói vannak megveszve világszerte.

4.       Ragyogás

Kissé más vizekre evezünk a Ragyogás című filmmel, amelyben Jack Nicholson vérfagyasztó fürdőszobai megjelenése az, ami örökre beírta magát a mozi történelembe.

5.       Pszicho

S ha már horror, akkor persze nem mehetünk el az örök klasszikusnak számító Pszicho mellett. Minden idők leghíresebb zuhanyzós jelenetében megjelenik a késes gyilkos, s ezzel Alfred Hitchcock olyan fekete-fehér filmet forgatott, amely teljesen átírta a horrorfilmekről addig alkotott elképzeléseket.

Bár arról szó nem sokat esik a filmekben, hogy milyen technikai-műszaki háttér teszi lehetővé az igényesen felszerelt fürdőszobák optimális működését, de abban kétségkívül fontos szerep jut a szivattyúk alkalmazásának.Megosztás másokkal: