VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Fűtési keringető szivattyú tökéletesre tervezve

2018. November 1.

Fűtési keringető szivattyú tökéletesre tervezve
Egy fárasztó nap után jól esik hátradőlni a kedvenc karosszékben és élvezni a nyugodt környezetben az otthon melegét. De mi a helyzet abban az esetben, hogyha akadozik a fűtés? A komfortérzethez hozzátartozik, a benti optimális hőmérséklet.

A fűtési keringető szivattyú fő feladatának számít, hogy folyamatos és hatékony vízáramlást biztosítson. A Grundfos már több, mint egy fél évszázada kimagasló minőségű fűtési keringető szivattyúkat készít, amik éveken keresztül tökéletesen működnek és nem igényelnek semmilyen karbantartást a precíz kivitelezésnek köszönhetően. A weboldalon jó néhány modell megtalálható ebben a kategóriában, amik közül mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Mondhatni, hogy a Grundfos ALPHA2 L a sorozat zászlóshajójának számít. Ez azok választása, akik egy igényesen megmunkált fűtési keringető szivattyúra vágynak, amiben a legtovább tartanak a beépített alkatrészek. Ebben az esetben a meghibásodásnak rendkívül alacsony az esélye.

A működtetése és a csatlakoztatása a technológiájának köszönhetően rendkívül egyszerű és kis helyen is elfér ráadásul még energiatakarékos is. A fűtési keringető szivattyú modellek Ferrarijának is lehetne nevezni a Grundfos Magna1 modellt, hiszen minden megvan benne, ami felső kategóriás termékké teszi. Energiatakarékos, csendes, karbantartás mentes és hosszú élettartamú. Ennél többet már kívánni sem lehetne, hiszen egy ilyen fűtési keringető szivattyú minden eddigi hőelosztási problémára megoldást jelent. El lehet felejteni a magas villanyszámlát és a tűzifa hasogatással járó fáradságot.


Megosztás másokkal: