VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A csepegteő cső használata gazdaságos és környezetkímélő megoldás

Nyitólap   »   Blog   »   A csepegteő cső használata gazdaságos és környezetkímélő megoldás
2018. Április 28.

A csepegteő cső használata gazdaságos és környezetkímélő megoldás

Ahhoz, hogy a gyep, a veteményes és virágágyások és az egyéb dísznövények is egész szezonban a legszebb pompájukban tündököljenek muszáj öntözni ezeket. A természetes csapadék semmiképpen nem elég, azonban a megfelelő folyadékmennyiség biztosítása vedres és locsolótömlős megoldással sem az igazi.

Egyrészt nehézkes és fárasztó mindkettő, ráadásul elég sok víz megy kárba. A manapság ismert egyik legkorszerűbb megoldás a csepegtető cső alkalmazása, ami csak azokban a pontokban juttat vizet a talajba, ahol szükség van rá és pontosan annyit, hogy ne legyen pazarlás. Ez úgy oldható meg, hogy például a palántákat a csepegtető cső apró réseihez kell ültetni, és akkor csak a gyökér és csak annyi vizet fog kapni, ami feltétlenül szükséges. Ugyanakkor nemcsak az ágyásokban alkalmazható, hanem a pázsit, a virágbokrok és a különféle dísznövények gondozására is, csupán a megfelelő alakzatban kell elhelyezni.

A csepegtető cső révén egy egész rendszer építhető ki, aminek minden egyes növény a része lehet, ami a kertben található. Így semmi nem fog kimaradni a locsolásból, de sehol nem fog többlet fogyasztás sem lenni. A víz nem párolog el, nem szivárog és nem folyik el máshová, ahol nincs is szükség rá, hanem egyenesen a gyökerekhez fog eljutni. Ezt a nagyszerű megoldást kínáljuk Önnek a termékpalettánkon szereplő csepegtető cső változatokkal és a rendszer telepítéséhez szükséges egyéb alkatrészekkel. Mindezeket nagyon jó minőségben tesszük elérhetővé, így évekig használhatja gond nélkül a kiépített öntözőrendszert, sőt, bármikor kibővítheti vagy át is alakíthatja, mert újabb elemekkel bármilyen módosításokat elvégezhet majd.



Megosztás másokkal: