VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A csepegteő cső használata gazdaságos és környezetkímélő megoldás

2018. Április 28.

A csepegteő cső használata gazdaságos és környezetkímélő megoldás

Ahhoz, hogy a gyep, a veteményes és virágágyások és az egyéb dísznövények is egész szezonban a legszebb pompájukban tündököljenek muszáj öntözni ezeket. A természetes csapadék semmiképpen nem elég, azonban a megfelelő folyadékmennyiség biztosítása vedres és locsolótömlős megoldással sem az igazi.

Egyrészt nehézkes és fárasztó mindkettő, ráadásul elég sok víz megy kárba. A manapság ismert egyik legkorszerűbb megoldás a csepegtető cső alkalmazása, ami csak azokban a pontokban juttat vizet a talajba, ahol szükség van rá és pontosan annyit, hogy ne legyen pazarlás. Ez úgy oldható meg, hogy például a palántákat a csepegtető cső apró réseihez kell ültetni, és akkor csak a gyökér és csak annyi vizet fog kapni, ami feltétlenül szükséges. Ugyanakkor nemcsak az ágyásokban alkalmazható, hanem a pázsit, a virágbokrok és a különféle dísznövények gondozására is, csupán a megfelelő alakzatban kell elhelyezni.

A csepegtető cső révén egy egész rendszer építhető ki, aminek minden egyes növény a része lehet, ami a kertben található. Így semmi nem fog kimaradni a locsolásból, de sehol nem fog többlet fogyasztás sem lenni. A víz nem párolog el, nem szivárog és nem folyik el máshová, ahol nincs is szükség rá, hanem egyenesen a gyökerekhez fog eljutni. Ezt a nagyszerű megoldást kínáljuk Önnek a termékpalettánkon szereplő csepegtető cső változatokkal és a rendszer telepítéséhez szükséges egyéb alkatrészekkel. Mindezeket nagyon jó minőségben tesszük elérhetővé, így évekig használhatja gond nélkül a kiépített öntözőrendszert, sőt, bármikor kibővítheti vagy át is alakíthatja, mert újabb elemekkel bármilyen módosításokat elvégezhet majd.Megosztás másokkal: