VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Úszókapcsoló kétféle típusban

2018. Január 18.

Úszókapcsoló kétféle típusban

Az úszókapcsoló használata

A szivattyú egyik fontos alkatrésze az úszókapcsoló, mellyel az úszókapcsoló súlyt a kapcsoló kábelére húzva és azon rögzítve a be- és kikapcsolási szintek szabályozhatók. Alkalmazhatjuk kutaknál, medencéknél, tartályoknál, víztárolóknál, aknáknál, az ivóvíz és más folyadékok szintjének beállítására. A higanymentes érintkezővel és kettős fallal ellátott úszóház a kábel bevezetésénél hermetikusan zárt, így biztosan nem ázik be.

Az úszókapcsoló kábelének rögzítése

Az úszókapcsoló kábelét használat előtt a kútban, medencében, tartályban vagy aknában rögzíteni kell. Ha az elektromos bekötéshez nem értünk, bízzuk szakemberre. A kapcsoló bekötése előtt ellenőrizzük, hogy a szivattyú maximális áramfelvétele meghaladja-e az alkatrész terhelhetőségét. Ha az úszókapcsoló kábele sérült, az eszközt ne használjuk és a kábelt se hosszabbítsuk meg!

Fontos, hogy az alkatrész kapcsolás szintje ne ütközzön semmilyen akadályba, illetve, hogy a rendszer túlfolyás ellen biztosítva legyen, ha a kapcsoló töltési funkcióban áll. Gondoskodjunk az úszóház megfelelő beállításáról, hogy az a kívánt módon szabályozhassa a szivattyú be- és kikapcsolását.Megosztás másokkal: