VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Úszókapcsoló kétféle típusban

Nyitólap   »   Blog   »   Úszókapcsoló kétféle típusban
2018. Január 18.

Úszókapcsoló kétféle típusban

Az úszókapcsoló használata

A szivattyú egyik fontos alkatrésze az úszókapcsoló, mellyel az úszókapcsoló súlyt a kapcsoló kábelére húzva és azon rögzítve a be- és kikapcsolási szintek szabályozhatók. Alkalmazhatjuk kutaknál, medencéknél, tartályoknál, víztárolóknál, aknáknál, az ivóvíz és más folyadékok szintjének beállítására. A higanymentes érintkezővel és kettős fallal ellátott úszóház a kábel bevezetésénél hermetikusan zárt, így biztosan nem ázik be.

Az úszókapcsoló kábelének rögzítése

Az úszókapcsoló kábelét használat előtt a kútban, medencében, tartályban vagy aknában rögzíteni kell. Ha az elektromos bekötéshez nem értünk, bízzuk szakemberre. A kapcsoló bekötése előtt ellenőrizzük, hogy a szivattyú maximális áramfelvétele meghaladja-e az alkatrész terhelhetőségét. Ha az úszókapcsoló kábele sérült, az eszközt ne használjuk és a kábelt se hosszabbítsuk meg!

Fontos, hogy az alkatrész kapcsolás szintje ne ütközzön semmilyen akadályba, illetve, hogy a rendszer túlfolyás ellen biztosítva legyen, ha a kapcsoló töltési funkcióban áll. Gondoskodjunk az úszóház megfelelő beállításáról, hogy az a kívánt módon szabályozhassa a szivattyú be- és kikapcsolását.

 Megosztás másokkal: