VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Wilo szivattyú háztartási és ipari alkalmazásra is!

2017. Október 19.

Wilo szivattyú háztartási és ipari alkalmazásra is!

Wilo keringető szivattyúk

A fűtési keringető szivattyú ipari és háztartási használatra is alkalmas. Lehet fűtési-, hűtési és használativíz-keringető. A kezelőbarát felületek miatt alkalmazásuk egyszerű, és karbantartás nélkül is maximális hatékonysággal működtethetők teljes élettartamuk során. A fűtési keringető szivattyú a fűtési rendszerben található vizet keringeti egyenletesen. Egyenletes fűtést biztosít házakban, irodaépületekben.

Egyedi, beépített csapágyuk miatt zajszintjük működés közben igen alacsony. Csendes, zavartalan működésük miatt családi házakba is ideálisak.

A keringető szivattyúkba védelmi rendszer van beépítve. Ez akadályozza meg, hogy a szivattyú szárazon, víz nélkül üzemeljen, és rendkívül biztonságossá teszi a használatot. A Wilo készülékek minden szabványnak megfelelnek, egyszerűen beállíthatók és üzemeltethetők távolról is akár okostelefonról, számítógépről vagy tabletről is. Tökéletesen beleillenek korunk okosotthonaiba, így teljes kényelmet nyújtanak számunkra a mindennapi életünk során.Megosztás másokkal: