VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Wilo szivattyú háztartási és ipari alkalmazásra is!

2017. Október 19.

Wilo szivattyú háztartási és ipari alkalmazásra is!

Wilo keringető szivattyúk

A fűtési keringető szivattyú ipari és háztartási használatra is alkalmas. Lehet fűtési-, hűtési és használativíz-keringető. A kezelőbarát felületek miatt alkalmazásuk egyszerű, és karbantartás nélkül is maximális hatékonysággal működtethetők teljes élettartamuk során. A fűtési keringető szivattyú a fűtési rendszerben található vizet keringeti egyenletesen. Egyenletes fűtést biztosít házakban, irodaépületekben.

Egyedi, beépített csapágyuk miatt zajszintjük működés közben igen alacsony. Csendes, zavartalan működésük miatt családi házakba is ideálisak.

A keringető szivattyúkba védelmi rendszer van beépítve. Ez akadályozza meg, hogy a szivattyú szárazon, víz nélkül üzemeljen, és rendkívül biztonságossá teszi a használatot. A Wilo készülékek minden szabványnak megfelelnek, egyszerűen beállíthatók és üzemeltethetők távolról is akár okostelefonról, számítógépről vagy tabletről is. Tökéletesen beleillenek korunk okosotthonaiba, így teljes kényelmet nyújtanak számunkra a mindennapi életünk során.Megosztás másokkal: