VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Wilo fűtési keringető szivattyú, nedvestengelyű

A különböző fűtési rendszereknél alkalmazott szivattyúk ugyanazt a célt szolgálják, mint testünkben a szívünk: biztosítják a megfelelő áramlást. Amíg testünkben a vérnek kell megállás nélkül keringenie, úgy a fűtési rendszerekben a különböző hőmérsékletű víznek kell mozgásban lennie. A Wilo fűtési keringető szivattyú, nedvestengelyű kivitelben maximálisan ellátja ezt a feladatot, a német technológia pontosságával, megbízhatóságával és korszerűségével. Egy jó minőségű szivattyú - márpedig a Wilo fűtési keringető szivattyú nedvestengelyű kivitelben ezt a minőséget képviseli – nemcsak a szíve, de a lelke is a komplett fűtési vagy akár hűtési rendszernek. Webáruházunk szakemberei készségesen állnak rendelkezésre, amennyiben segítségre van szükség a pontos műszaki paraméterek tisztázásában. Célunk, hogy akár lakossági, akár ipari rendszerek kiegészítésére megfelelő szivattyúkat kínáljunk. A Wilo fűtési keringető szivattyúk nedvestengelyű változata maximálisan korrekt, stabil teljesítményű típusok, így bátran ajánljuk kedves ügyfeleinknek.
Wilo Yonos PICO sorozatú fűtési keringető szivattyú

Wilo yonos pico sorozatú fűtési keringető szivattyú

Minden Wilo cég által forgalmazott termék közös jellemzője a kitűnő műszaki munka, a kifogástalan német precizitás. Webáruházunkban elérhető a magas színvonalat képviselő Wilo yonos pico sorozatú fűtési keringető szivattyú, mely az összes fűtési és klímatechnikai alkalmazásban használható. Minden Wilo yonos pico sorozatú fűtési keringető szivattyú karbantartást nem igénylő nedvességtengelyű, menetes a csatlakozása, és blokkolási áramtól védett fordulatszám-szabályzós kivitel. A wilo yonos pico fűtési keringető szivattyúk háztartási fűtés rendszerbe, illetve az összes fűtési és klímatechnikai alkalmazásban használható. Szabályzási mód mind radiátoros, mind padlófűtéses alkalmazás szerint is választható. Amit kínálunk, minőségi szivattyúk elérhető áron. A már jól megszokott német korrektség jegyében termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk.
Wilo Yonos MAXO sorozatú fűtési keringető szivattyú

Wilo yonos maxo sorozatú fűtési keringető szivattyú

Akinél a vásárlást befolyásolja, hogy szeretne energiatakarékos, hosszútávon megfizetődő termékeket venni, az a wilo yonos maxo sorozatú fűtési keringető szivattyú beszerzésével, a legjobb döntést hozza. Sokan azért döntenek régebbi szivattyúk mellett, mert csak azt nézik, hogy a készülék mennyibe kerül. A kitűnő mérnöki munkájáról híres Wilo cég mérései alapján, egy hagyományos fűtési szivattyú költsége évi kb. 22000-23000 Ft, míg egy wilo yonos maxo sorozatú fűtési keringető szivattyú átlag évi fogyasztása kb. 2000-2500 Ft. Ezt tekintetbe véve, az új szivattyúk hamar behozzák a vételi árukat. Közös jellemzőjük, hogy az összes fűtési, szellőztetési és klímatechnikai alkalmazásban, illetve ipari és háztartási alkalmazásban is használhatóak. Beépítési méretük szabványos kialakítású. Az összes típust raktárkészletről szállítjuk, a termékekre 12 hónap garanciát vállalunk.