VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Gazdag vízszűrő betét kínálat a Szivattyú webáruházban!

2017. Október 11.

Gazdag vízszűrő betét kínálat a Szivattyú webáruházban!

A vízszűrők szerepe

A víztisztításról egy cserélhető szűrőbetét gondoskodik, amire a gyártók általában 4 hétre adnak szavatosságot. Amennyiben a maximálisan átszűrhető vízmennyiséget korábban elérik, ennél hamarabb is szükséges cserélni őket.

A kancsók szűrőjének kapacitása változhat a vízkeménységtől függően, de a gyártók által nyújtott garancia szerint a szűrőkön 100, 150, 200 liter csapvíz is átfolyhat, míg csereéretté válnak. A kancsók tetején általában egy kis digitális kijelző is mutatja a betét állapotát.

A kancsók több fázisban tisztítják a hálózatból érkező vizet. Szűrőjükben a szén, egy ioncserélő gyanta és a legfinomabb szűrők gondoskodnak a nemkívánatos szennyeződések kiszűréséről. A folyamat végére a víz akár 80%-kal is lágyabbá válhat, ezt felhasználhatjuk főzéshez, de a tea és a kávé ízét is jobban kihozza. Az ilyen tisztított vízzel áttetsző jégkockát készíthetünk.

Vásárlás előtt nézzünk utána, lakhelyünkön milyen keménységű a csapvíz, van-e benne olyan alkotórész vagy szennyeződés, ami miatt célszerű speciális szűrőt is venni, és egyáltalán van-e értelme a kancsós víztisztításnak vagy inkább komolyabb berendezésre érdemes beruházni. Olyan kancsót válasszunk, mely ezüsttel impregnált szűrőbetéttel rendelkezik, másként elszaporodnak benne a kórokozók.Megosztás másokkal: