VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Gazdag vízszűrő betét kínálat a Szivattyú webáruházban!

Nyitólap   »   Blog   »   Gazdag vízszűrő betét kínálat a Szivattyú webáruházban!
2017. Október 11.

Gazdag vízszűrő betét kínálat a Szivattyú webáruházban!

A vízszűrők szerepe

A víztisztításról egy cserélhető szűrőbetét gondoskodik, amire a gyártók általában 4 hétre adnak szavatosságot. Amennyiben a maximálisan átszűrhető vízmennyiséget korábban elérik, ennél hamarabb is szükséges cserélni őket.

A kancsók szűrőjének kapacitása változhat a vízkeménységtől függően, de a gyártók által nyújtott garancia szerint a szűrőkön 100, 150, 200 liter csapvíz is átfolyhat, míg csereéretté válnak. A kancsók tetején általában egy kis digitális kijelző is mutatja a betét állapotát.

A kancsók több fázisban tisztítják a hálózatból érkező vizet. Szűrőjükben a szén, egy ioncserélő gyanta és a legfinomabb szűrők gondoskodnak a nemkívánatos szennyeződések kiszűréséről. A folyamat végére a víz akár 80%-kal is lágyabbá válhat, ezt felhasználhatjuk főzéshez, de a tea és a kávé ízét is jobban kihozza. Az ilyen tisztított vízzel áttetsző jégkockát készíthetünk.

Vásárlás előtt nézzünk utána, lakhelyünkön milyen keménységű a csapvíz, van-e benne olyan alkotórész vagy szennyeződés, ami miatt célszerű speciális szűrőt is venni, és egyáltalán van-e értelme a kancsós víztisztításnak vagy inkább komolyabb berendezésre érdemes beruházni. Olyan kancsót válasszunk, mely ezüsttel impregnált szűrőbetéttel rendelkezik, másként elszaporodnak benne a kórokozók.

 Megosztás másokkal: