VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A vízszűrő betét cseréjének ideje

2017. Június 7.

A vízszűrő betét cseréjének ideje

A bementi víz minősége a döntő

Az egyik legfontosabb szabály, hogy a vízszűrő egységek élettartamát nagyban meghatározza, hogy milyen minőségű vizet kell megszűrniük, azaz mekkora hatást kell kifejteniük a vízre. Természetesen, a megszűrt víz mennyisége is fontos, a gyártók pedig valamilyen kapacitást is garantálnak a szűrőbetétekhez.

Pontosan meghatározni ezeket az adatokat nem lehet, de az érdeklődőknek mégis kell valamilyen információt adni a viszonyítás érdekében.

A víztisztításnál fontos, hogy a gyárak a vízszűrőbetétek kapacitását miheztartás végett adják meg. Ezek az adatok és értékek csak tájékoztató jellegűek, mint pl. az autóknál az átlagfogyasztás értéke. 

Érdemes évente lecserélni az elő- és utószűrőket, valamint a vízkezelőket (pl. visszasózó, pH-lúgosító). Fordítson kellő figyelmet a szűrőcserére is, hogy a későbbiekben ne érje kellemetlen helyzet. A rendszeres cserével megóvhatja a víz minőségét és az otthona, családtagjai biztonságát is. Mindig vegye figyelembe a bemeneti víz minőségét és akkor nem lehet gond a mindennapokban sem!

 Megosztás másokkal: