VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A vízszűrő betét cseréjének ideje

Nyitólap   »   Blog   »   A vízszűrő betét cseréjének ideje
2017. Június 7.

A vízszűrő betét cseréjének ideje

A bementi víz minősége a döntő

Az egyik legfontosabb szabály, hogy a vízszűrő egységek élettartamát nagyban meghatározza, hogy milyen minőségű vizet kell megszűrniük, azaz mekkora hatást kell kifejteniük a vízre. Természetesen, a megszűrt víz mennyisége is fontos, a gyártók pedig valamilyen kapacitást is garantálnak a szűrőbetétekhez.

Pontosan meghatározni ezeket az adatokat nem lehet, de az érdeklődőknek mégis kell valamilyen információt adni a viszonyítás érdekében.

A víztisztításnál fontos, hogy a gyárak a vízszűrőbetétek kapacitását miheztartás végett adják meg. Ezek az adatok és értékek csak tájékoztató jellegűek, mint pl. az autóknál az átlagfogyasztás értéke. 

Érdemes évente lecserélni az elő- és utószűrőket, valamint a vízkezelőket (pl. visszasózó, pH-lúgosító). Fordítson kellő figyelmet a szűrőcserére is, hogy a későbbiekben ne érje kellemetlen helyzet. A rendszeres cserével megóvhatja a víz minőségét és az otthona, családtagjai biztonságát is. Mindig vegye figyelembe a bemeneti víz minőségét és akkor nem lehet gond a mindennapokban sem!

 Megosztás másokkal: