VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Közeleg a tél, egyre közelebb a disznóvágási szezon

2016. Október 26.

Közeleg a tél, egyre közelebb a disznóvágási szezon

A tél nemcsak azt jelenti, hogy fölvesszük a nagykabátot, és pár hónapig nem fürdeni, hanem (jó esetben) korcsolyázni járunk a Balatonra. A hideg beköszöntével megszaporodnak a disznóvágások is, ami amellett, hogy kiváló közösségi tevékenység, a hús szakszerű feldolgozásáról is szól. Bár fő profilunk a legkülönfélébb szivattyúk forgalmazása, ha körbenéznek nálunk a kedves vásárlók, akkor örömmel látják, hogy a húsdarálók területén sem adjuk alább a legjobb termékeknél.

 

Amennyiben a sült vér és a szalonna mellett kolbászt és hurkát is szeretnénk készíteni (márpedig miért is mondanánk le egy ilyen fenséges lakomáról), akkor bizony nem árt, ha van a háznál egy olyan húsdaráló, amivel a húst és az egyéb összetevőket ledarálhatjuk a töltés előtt.

 

Sokan ragaszkodnak az ősöktől örökölt régi, mechanikus darálókhoz, de sokszor nem árt, ha érdemeik elismerése mellett ezeket a régi húsdarálókat inkább elrakjuk emlékbe. Ideje olyan szerkezettel dolgoznunk, amelynek az üzemeltetése nem ér fel egy erőnléti edzéssel.

 

A Szivattyú Webáruház kínálatában megtalálhatók a legkorszerűbb elektromos húsdarálók, amelyek több típusban, öntöttvas, vagy rozsdamentes kivitelben kaphatók. Amellett, hogy ezek a készülékek jelentősen felgyorsítják és megkönnyítik a munkát, precízebben és szebben dolgoznak, mint a már nyugdíjazott darálók.

 

Tisztításuk is sokkal könnyebb, mint a régi szerkezetek esetében, a motorizált üzemeltetésnek hála ráadásul egy óra alatt akár több száz kiló hús ledarálására is képesek.

 

Kínálatunkat nemcsak a családok és háztáji gazdaságok figyelmébe ajánljuk, nagyteljesítményű elektromos húsdarálóink a hentesek és az ipari feldolgozóüzemek igényeit is maximálisan kielégítik.

 

A húsfeldolgozás gyönyörű hagyomány, de ezzel együtt nem kell kötelező vesződségnek lennie. Ehhez nagyban hozzájárulunk elektromos húsdarálóinkkal, amelyekkel sokkal könnyebb és pláne gyorsabb lesz a húsdarálás, mint eddig. Keresse szakértő kollégáinkat, hogy együtt megtaláljuk azt az elektromos húsdarálót, ami az ön igényeinek a legjobban megfelel.Megosztás másokkal: