VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Közeleg a tél, egyre közelebb a disznóvágási szezon

Nyitólap   »   Blog   »   Közeleg a tél, egyre közelebb a disznóvágási szezon
2016. Október 26.

Közeleg a tél, egyre közelebb a disznóvágási szezon

A tél nemcsak azt jelenti, hogy fölvesszük a nagykabátot, és pár hónapig nem fürdeni, hanem (jó esetben) korcsolyázni járunk a Balatonra. A hideg beköszöntével megszaporodnak a disznóvágások is, ami amellett, hogy kiváló közösségi tevékenység, a hús szakszerű feldolgozásáról is szól. Bár fő profilunk a legkülönfélébb szivattyúk forgalmazása, ha körbenéznek nálunk a kedves vásárlók, akkor örömmel látják, hogy a húsdarálók területén sem adjuk alább a legjobb termékeknél.

 

Amennyiben a sült vér és a szalonna mellett kolbászt és hurkát is szeretnénk készíteni (márpedig miért is mondanánk le egy ilyen fenséges lakomáról), akkor bizony nem árt, ha van a háznál egy olyan húsdaráló, amivel a húst és az egyéb összetevőket ledarálhatjuk a töltés előtt.

 

Sokan ragaszkodnak az ősöktől örökölt régi, mechanikus darálókhoz, de sokszor nem árt, ha érdemeik elismerése mellett ezeket a régi húsdarálókat inkább elrakjuk emlékbe. Ideje olyan szerkezettel dolgoznunk, amelynek az üzemeltetése nem ér fel egy erőnléti edzéssel.

 

A Szivattyú Webáruház kínálatában megtalálhatók a legkorszerűbb elektromos húsdarálók, amelyek több típusban, öntöttvas, vagy rozsdamentes kivitelben kaphatók. Amellett, hogy ezek a készülékek jelentősen felgyorsítják és megkönnyítik a munkát, precízebben és szebben dolgoznak, mint a már nyugdíjazott darálók.

 

Tisztításuk is sokkal könnyebb, mint a régi szerkezetek esetében, a motorizált üzemeltetésnek hála ráadásul egy óra alatt akár több száz kiló hús ledarálására is képesek.

 

Kínálatunkat nemcsak a családok és háztáji gazdaságok figyelmébe ajánljuk, nagyteljesítményű elektromos húsdarálóink a hentesek és az ipari feldolgozóüzemek igényeit is maximálisan kielégítik.

 

A húsfeldolgozás gyönyörű hagyomány, de ezzel együtt nem kell kötelező vesződségnek lennie. Ehhez nagyban hozzájárulunk elektromos húsdarálóinkkal, amelyekkel sokkal könnyebb és pláne gyorsabb lesz a húsdarálás, mint eddig. Keresse szakértő kollégáinkat, hogy együtt megtaláljuk azt az elektromos húsdarálót, ami az ön igényeinek a legjobban megfelel.



Megosztás másokkal: