VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Stílus, környezetvédelem, örök élet – bemutatkozik a kézi szivattyú

2016. Május 3.

Stílus, környezetvédelem, örök élet – bemutatkozik a kézi szivattyú

Méltatlanul kevés szó esett eddig a mechanikus szivattyúkról, pedig a motorizált jelenben is bőven van még keresnivalójuk. A webáruházunkban is kapható szárnyszivattyúk egyrészt stílusos darabok, másrészt van pár olyan előnyük a villanymotoros szivattyúkkal szemben, ami adott esetben versenyképessé teszi még napjainkban is. Hölgyeim és uraim, íme, a manuális szárnyszivattyú!

A szárnyszivattyú a kézi erős vízáramoltatás utolsó mohikánja, a motorizált hétköznapok megfontolt sétapálcás úriembere. A szárnyszivattyú nem versenyautó, de nem is kell annak lennie, hiszen csak az igazán energiatakarékos háztartásokban, illetve áramszünet idején hajt a babérokra. Ezekben az esetekben viszont könyörtelenül besöpör minden elismerést, és nem utolsósorban a szivattyúzandó folyadékot is eljuttatja a rendeltetési helyére.

 A manuális szárnyszivattyú a térfogatkiszorítás elvén működik, amelyet a következő módon képzeljen el:

  • a szárnyszivattyú házában a tengelyre erősített kettős szárny – a kézikar mozgatására – lengő mozgást végez, így váltogatja a munkatér térfogatát
  • a térfogat ezáltal változik, ennek hatására megindul a folyadék áramlása a szívócsonk felől a nyomócsonk felé, a szívószelepeken át
  • A kézikart két szélső helyzete között mozgatva érhető el az egyenletes szívó hatás, a folyamatos szivattyúzás

A kézi mozgatású szárnyszivattyúval maximum 40 liter folyadékot lehet áramoltatni percenként, és kizárólag szennyeződésektől mentes folyadék szivattyúzására képes. Bár nem a leggyorsabb szivattyúja a Szivattyú webáruháznak, de mégis használják ipari területen is a háztartási mellett. Főleg víz és gázolaj áramoltatása tartozik a szárnyszivattyú fő profiljai közé.

 Minden bizonnyal már Önök is tudják, hogy miért ez az egyik kedvencünk a Szivattyú webáruház termékei közül. A kézi szivattyú nem fogyaszt az emberi energián kívül semmit, éppen ezért minden másnál energiatakarékosabb és olcsóbb, nem is beszélve arról, hogy meg se kottyan neki az áramszünet. A kézi szivattyú is több méretben kapható, de mivel maximum 7 méteres mélységből képes felhozni a folyadékot, ezért mi főleg ásott kutak, vagy vízgyűjtők esetében ajánljuk a használatát.Megosztás másokkal: