VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Gondolunk a borászokra is

Nyitólap   »   Blog   »   Gondolunk a borászokra is
2016. Május 14.

Gondolunk a borászokra is

Hálával tartozunk a borászoknak. Fáradságos munkájuknak köszönhetjük, hogy van mivel koccintanunk az ünnepen, van mit az asztalra rakni, ha jön a család, és olykor a jókedvünkért is ők tehetők felelőssé. Tiszteljük ezt a csodaszép szakmát és a magunk módján mi is szeretnénk segíteni a munkájukat. A legjobban úgy tudjuk meghálálni a sok szép bort, ha valami igazán hasznosat adunk cserébe, ezért mi a Szivattyú webáruház kiváló borszivattyúit ajánljuk minden borász figyelmébe.

A szivattyú egy roppant sokoldalú eszköz, és nem csak a víz áramoltatására használhatjuk, ezt a szakmában eltöltött több évtized alatt nem győztük eddig is eleget hangsúlyozni a vevőinknek. Ilyenkor sokan egyből arra gondolnak, hogy persze a nehézipar is használ szivattyúkat különböző vegyi anyagok áramoltatására. Nem is téved, aki erre gondol, de az az igazság, hogy az ipari felhasználási területnél, nem csak a vegyipar, vagy a nehézipar az a terület, ahol használnak szivattyút különböző folyadékok (és nem víz) áramoltatására.

Bizony a mezőgazdaság, és az élelmiszeripar is nagy hasznát veszi a szivattyúk áldásos tevékenységének, ami elsőre annak idején nekem is furcsán hangzott. A mezőgazdaságot, de pláne az élelmiszeripart valahogy „tisztábbnak” gondolja annál az ember mintsem, hogy különböző gépek azt bepiszkolják. Mióta szivattyúkkal foglalkozom, tudom, hogy ez azért nem pont így működik, attól még nem lesz semmi baja a tejnek, vagy például a bornak, hogy az áramoltatását szivattyúval segítik elő.

Szivattyú webáruházunkban Tellarini borszivattyúkat kínálunk az egyik legszebb szakma képviselőinek, hogy a boraik mozgatásánál, fejtésénél minél egyszerűbb dolguk legyen. Webáruházunk borszivattyúi önfelszívó elven működő szivattyúk, amelyek kialakításuknak köszönhetően akkor is kiválóan működnek, ha a folyadék egy kicsit levegős. A borszivattyú váltókapcsolójának hála az áramlási irány megváltoztatható, így átszerelés nélkül alkalmas mindkét irányba mozgatni az adott folyadékot.

Szakmai tanácsért keresse kollégáinkat, segítünk, ha nem biztos benne, hogy melyik borszivattyú lenne Önnek az ideális.Megosztás másokkal: