VL SZIVATTYÚJAVÍTÓ BT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyújavító Bt. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Alkategóriák

Borszivattyú? Gázolaj szivattyú? A legjobb helyen jár!

Ezek a réz - főként Tellarini gyártmányok - szivattyúk kiválóan alkalmazhatók különféle folyadékok, pl. sör, bor, gázolaj, stb. szállítására viszonylag kis emelőmagasság mellett. A szivattyúk többsége önfelszívó kivitelű, így kb. 2-3m mélységből történő felszívás esetén nem szükséges lábszelepet alkalmazni (a szivattyúban folyadéknak kell lennie). A szivattyúk különféle elektromos meghajtással érhetőek el (egy fázis, háromfázis, 12V, 24V) illetve rendelkezésre állnak kardán, ékszíj (ez esetben választhatunk kézi illetve elektromos kuplung működést) meghajtású változatok is. Csak egy fúrógép áll a rendelkezésünkre? Nem probléma! Fúrógép meghajtású (a szivattyú tengelyét a tokmányba kell befogni) típusunkkal könnyen és gyorsan meg tudja oldani a folyadékszállítási problémákat.
önfelszívó szivattyú (borszivattyú, gázolaj szivattyú)

Önfelszívó szivattyú (borszivattyú, gázolaj szivattyú)

A bort kedvelők és a borászok tudják, hogy a kereskedelmi forgalomba hozott bornak kifogástalan tisztaságúnak kell lennie. Sajnos ez az állapot öntisztulással nem érhető el, így különböző tisztítási eljárásokat kell alkalmazni a célul kitűzött tökéletes tisztaságú bor elérése érdekében. A legfontosabb eljárás az úgynevezett fejtés, mely eljárást a nagyobb borászatok önfelszívó szivattyú (borszivattyú, gázolajszivattyú) igénybevételével oldják meg. Az önfelszívó szivattyú (borszivattyú, gázolajszivattyú) viszkózus és szilárd részecskéket tartalmazó folyadékok, például a seprőt tartalmazó nyers bor, vagy a sűrűbb gázolaj szállítására is kiválóan alkalmas. Természetesen azt tudni kell, hogy univerzális önfelszívó szivattyú (borszivattyú, gázolajszivattyú) nem létezik, mindenkinek a munkafolyamathoz leginkább passzoló készüléket kell kiválasztania. Ezért lehet vásárolni már az önfelszívó szivattyúk köréből fúrógéphez kapcsolható, ékszíj vagy hidraulikus vagy akár kardán meghajtású szivattyút is.