VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A szivattyú-társadalom perifériáján

Nyitólap   »   Blog   »   A szivattyú-társadalom perifériáján
2016. Április 22.

A szivattyú-társadalom perifériáján

A szivattyú webáruház kínálatában megtalálható több száz berendezés közül sokszor nem egyszerű kiválasztani álmaink szivattyúját. Vannak bizonyos kritériumok, amiket figyelembe kell venni a vásárlás során, persze a legjobb – és mi mindig ezt javasoljuk -, ha megkérdezzük az eladó szakembereket, hogy melyiket vegyük. Például, ha Ön azt kérné tőlünk, hogy javasoljunk egy olyan szivattyút, ami megbízható, de csupán háztartási felhasználásra, tiszta víz mozgatására kell, akkor azt fogjuk tanácsolni, hogy vegyen egy periférikus szivattyút.

A címben elkövetett borzalmas szóviccért elnézést, és már rögtön tisztázni is kell, hogy a periférikus szivattyú a működési elvéről, nem pedig a szivattyúk közti hátrányos helyzete miatt kapta a nevét. Pontosabban a szivattyú működésében szerepet játszó periférikus járókerékről, de a lényeg, ami a vásárlóinkat igazán érdekli, az természetesen az, hogy mire való, hova ajánljuk a periférikus szivattyút.

Hova?

A periférikus szivattyút háztartási és ipari környezetben egyaránt használják, de fontos tudni, hogy a szállított folyadék minősége szempontjából a periférikus szivattyú nem tartozik a mindenevő szivattyúk közé. Kényes berendezés, ezért maró anyagot, szennyezett folyadékot (szilárd szennyeződésre gondoljanak itt elsősorban) természetesen nem lehet vele szivattyúzni. Ipari felhasználása során is főként tiszta vizet szoktak vele továbbítani, fröccsgépekhez, vagy kisebb méretű gőzfejlesztőkhöz például ideális választás.

Háztartási felhasználáskor a leggyakrabban a házi vízellátó veszi hasznát, de a kert locsolásához szükséges víz szállítására is kitűnően alkalmas.

Mire?

Mint minden szivattyúnk a szivattyú webáruházban, a periférikus szivattyú is folyékony anyag szállítására szolgál. A periférikus szivattyúnak annyi az egyetlen kikötése azzal a folyadékkel kapcsolatban, hogy lehetőleg tiszta legyen, vegyi és fizikai értelemben egyaránt. Ne úszkáljon benne szennyeződés, és ne marja ki a csövet az esetleges vegyi anyag, csak erre kell figyelni.Megosztás másokkal: