VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Víztelenítő szivattyú

Egy csúcskategóriás víztelenítő szivattyú kiválasztása esetén az egyik legfontosabb szempont a megbízhatóság. Egy jó szivattyúsokkal több mint megbízható. Bármikor készen áll az azonnali használatra. Ezen felül még kiemelkedő irányelv lehet a könnyű szervizelhetőség, illetve a hosszú élettartam, amelyek szintén jellemzőek egy professzionális víztelenítő szivattyú típusra. További előnyökre is érdemes odafigyelni! A teljesség igénye nélkül, rendkívül hasznos, extra tulajdonság lehet például: ergonomikus fogantyú, állítható csatlakozás, légbeszívó szelep, külső szivattyúház, gumiszűrő, kábeltörés védelem, poliuretán hidraulikus járókerék és diffúzor, modern tömítésvédelem, könnyen eltávolítható felső ház, dupla mechanikus tömítés, illetve számos egyéb opcionális kiegészítő is – mint amilyen például a tömlő, az úszókapcsoló, vagy az úszó tutaj. A víztelenítő szivattyú minden olyan esetben hasznos, amikor víz alá került egy épületrész. Nagy teljesítménye és alapossága miatt pedig gyakran választják építőipari vállalkozások, illetve kisgép-kölcsönzéssel foglalkozó cégek is.
Flygt Ready víztelenítő szivattyú

Ön sem szeretné, hogy elárassza a víz egy vészhelyzet esetén? A Flygt Ready víztelenítő szivattyú kihúzza a bajból!

Több esetben jelenthet kiemelkedően nagy segítséget egy professzionális víztelenítő szivattyú beszerzése. Egy családi ház pincéjét sajnos egy-egy hosszabb esőzés is könnyedén eláraszthatja, ezt a vizet pedig sürgősen el kell távolítani az épület állagának megvédése érdekében. Építkezéseken is hasonló a helyzet, hiszen a munkagödrök, illetve az egyéb – akár a még nem teljesen kész munkálatokhoz kapcsolódó – talajszint alatti területek szakszerű és alapos víztelenítése kulcsfontosságú minden építőipari munkavégzés esetén. Ezért egy építőipari cég számára mondhatni „életmentő” lehet az, ha egy ilyen csúcskategóriás víztelenítő szivattyút tartanak a gépparkban. A nagy teljesítményű víztelenítő szivattyú egy kisgép-kölcsönzéssel foglalkozó vállalkozás számára is óriási profitot, emellett pedig rengeteg hálás ügyfelet, ajánlást hozhat.

Válassza tehát bátran: a Flygt Ready víztelenítő szivattyú mindig készen áll az azonnali használatra, újra és újra!