VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Műanyag vízszűrő ház
Műanyag kivitelű (de a csatlakozásoknál réz betéttel erősített), átlátszó vízszűrő házak. A szűrőházakba különféle vízszűrő betét rakható a szűrési feladattól függően.
Réz/rozsdamentes vízszűrő ház
Réz/rozsdamentes vagy teljesen rozsdamentes kivitelű vízszűrő házak. A szűrőházakba különféle vízszűrő betét rakható a szűrési feladattól függően.
Vízszűrő ház betét
Többféle szűrőház betét található ebben a kategóriában a szűrési feladatnak megfelelően. Tisztítható (műanyag vagy rozsdamentes) vagy eldobandó (fonal vagy fúvott polipropilén) betétek, vízkőmentesítő, vastalanító betétek.