VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Műanyag vízszűrő ház
Műanyag kivitelű (de a csatlakozásoknál réz betéttel erősített), átlátszó vízszűrő házak. A szűrőházakba különféle vízszűrő betét rakható a szűrési feladattól függően.
Réz/rozsdamentes vízszűrő ház
Réz/rozsdamentes vagy teljesen rozsdamentes kivitelű vízszűrő házak. A szűrőházakba különféle vízszűrő betét rakható a szűrési feladattól függően.
Vízszűrő ház betét
Többféle szűrőház betét található ebben a kategóriában a szűrési feladatnak megfelelően. Tisztítható (műanyag vagy rozsdamentes) vagy eldobandó (fonal vagy fúvott polipropilén) betétek, vízkőmentesítő, vastalanító betétek.