VL SZIVATTYÚJAVÍTÓ BT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyújavító Bt. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Alkategóriák

Vaslemez hidrofór tartály fekvő
Acéllemezből készült, festett hidrofór tartály fekvő kivitelben. A hidrofór tartályon megtalálható a nyomáskapcsolónak és a nyomásmérő órának a csatlakozási lehetőség, illetve a tartály alján egy ürítő csatlakozás is kialakításra került.
Vaslemez hidrofór tartály álló
Acéllemezből készült, festett hidrofór tartály álló elrendezésben. A hidrofór tartályon megtalálható a nyomáskapcsolónak és a nyomásmérő órának a csatlakozási lehetőség, illetve a tartály alján egy ürítő csatlakozás is kialakításra került.
Gumimembrános hidrofór tartály fekvő
Gumimebrános hidrofór tartály, fekvő kivitelű. A gumimembrános hidrofor tartályok előnye, hogy a benne lévő víz nem érintkezik a tartállyal, illetve az azonos űrtartalmú acélemez hidrofór tartályhoz képest több víz nyerhető ki belőlle a levegővel előfeszített gumimembránnak köszönhetően.
Gumimembrános hidrofór tartály álló
Gumimebrános hidrofór tartály, álló kivitelű. A gumimembrános hidrofor tartályok előnye, hogy a benne lévő víz nem érintkezik a tartállyal, illetve az azonos űrtartalmú acélemez hidrofór tartályhoz képest több víz nyerhető ki belőlle a levegővel előfeszített gumimembránnak köszönhetően.
Gumimembrános hidrofór tartály rozsdamentes, fekvő
Gumimebrános hidrofór tartály, fekvő kivitelű, rozsdamentes acélból. A gumimembrános hidrofor tartályok előnye, hogy a benne lévő víz nem érintkezik a tartállyal, illetve az azonos űrtartalmú acélemez hidrofór tartályhoz képest több víz nyerhető ki belőlle a levegővel előfeszített gumimembránnak köszönhetően.
Gumimembrános hidrofór tartály rozsdamentes, álló
Gumimebrános hidrofór tartály, álló elrendezés, rozsdamentes acélból. A gumimembrános hidrofor tartályok előnye, hogy a benne lévő víz nem érintkezik a tartállyal, illetve az azonos űrtartalmú acélemez hidrofór tartályhoz képest több víz nyerhető ki belőlle a levegővel előfeszített gumimembránnak köszönhetően.