VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

A keringető szivattyúk ipari és háztartási felhasználási területen is hatékonnyá és gazdaságossá teszik számunkra víz felhasználásunkat. Bizonyára mindannyiunk számára ismerős az a helyzet, amikor a meleg víz csapot kinyitva minimum 60 másodpercet kell várnunk a meleg víz megérkezésére. Ez (azon kívül, hogy a várakozási idő igen csak bosszantó) meglehetősen víz, így pénz pazarló is számunkra. Konkrét példát tekintve, ez a 60 másodpercnyi víz folyatás egy olyan három tagú családnál, akik egykörös rendszerrel felszerelt családi házban élnek, évente mintegy 16000 liter ivóvíz elpazarlását jelenti számukra. Ezt összevetve a vízdíjakkal, könnyen beláthatjuk, hogy hosszabb távon mennyivel gazdaságosabb egy használati meleg víz keringető szivattyú beszereltetése rendszerünkbe. Ezt azokon a helyeken érdemes megtennünk ahol a vízkivételi hely messzebb van a meleg víz előállító készüléktől. Használati meleg víz keringető szivattyúink az ECM technológiának köszönhetően a legjobb hatásfokon történő üzemeltetés mellett is rendkívül alacsony zajszinttel működnek. Kínálatunkban a kiváló minőségű LOWARA ECOCIRC PRO és EB – EBV termékei is megtalálhatóak.
Lowara ecocirc PRO használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

Ha szeretné a legjobb hatásfokú, alacsony zajszinten működő, de megfizethető áron megvásárolható szivattyút beszerezni, akkor válassza a használati melegvíz keringető szivattyút.

Ezek a készülékek tengely nélküli gömbmotor technológiával vannak felszerelve, illetve a gépezet állandó mágnest is tartalmaz, ráadásul légtelenítési funkcióval és beépített motorvédelemmel is fel van szerelve. A felépítésének köszönhetően a forgórésznél eltömődés sohasem tapasztalható. A használati melegvíz keringető szivattyú működési sebessége automatizáltan és kézi vezérléssel is szabályozható. Ennek köszönhetően nagy hatásfokkal alkalmazható radiátoros fűtésrendszereknél, padló- és felületfűtési rendszereknél, de jól működtethető kazánok vízellátásakor, illetve szolár rendszereknél. A használati melegvíz keringető berendezések között talál fűtési keringető szivattyút, házi vízellátó rendszert, házi vízművet.

Ha a használati melegvíz keringető szivattyú vásárlása mellett döntött, akkor rendelje meg most és a raktárunkból pár napon belül szállítjuk önnek.

Lowara EB-EBV használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

Használati melegvíz keringető szivattyúk: bízza profikra az otthona meleg vizét!

Ugye, hogy milyen kellemetlen, amikor elfogy otthon a meleg víz? Amikor egyszerre készülődne a család egy nagyobb rendezvényre, színházba, esküvőre vagy szalagavatóra: mindenki a lehető legjobb formában szeretne feltűnni. Ehhez pedig elengedhetetlen a fürdőszoba kimerítő használata. Már pedig, ha az egész család egyszerre indulna el valahova, akkor előtte igencsak próbára tehetik egy meleg víz tároló bojler kapacitását. Ez pedig a családi békét is veszélyezteti, hiszen senki sem szeretne lemondani a frissen mosott hajról vagy az alapos tusolásról a nagy alkalom előtt. Hideg vízben pedig mindez igencsak kellemetlen feladat, ami az egészségünket is veszélyezteti. A használati melegvíz keringető szivattyú biztosítja az egyenletes, megbízható vízellátást az otthonában, hogy önnek soha többé ne kelljen a kényelme és a családi béke közül választani – legalábbis akkor, ha a meleg vízről van szó.

Csatlakozzon ön is az elégedett vásárlóink népes táboráboz: vásároljon használati melegvíz keringető szivattyút, és önnél is mindig lesz otthon meleg víz!