VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Grundfos áramláskapcsoló (press control)

 termék/oldal

Grundfos áramláskapcsoló (press control)

Az áramláskapcsoló, mely a szivattyúk automatikus vezérlését hivatott megoldani, valójában egy nyomás-átfolyás érzékelő berendezés. Nagy előnye az áramláskapcsolónak, hogy szinte semmilyen helyigénye nincs, nem kell beállítani, beszerelés után rögtön tud működni és karbantartani sem kell. Emellett kiválóan alkalmas az önfelszívó szivattyúk szárazon futásának kiküszöbölésére és a szivárgás megakadályozására is, mindkét esetben hibaüzenetet küld. Az áramláskapcsoló működési elvének lényege, hogy ha kinyitásra kerül egy csap, akkor a szivattyúban leesik a nyomás, ezt érzékeli a kapcsoló, ekkor működésre ösztönzi a szivattyút, ha elzárásra kerül a csap, akkor pedig kikapcsolja a szivattyút, mivel a nyomáskülönbség megnövekszik. Azt viszont mindenképpen érdemes tudni, hogy az áramláskapcsolóban nem lehet a kikapcsolási nyomást beállítani, az mindig az aktuális szivattyú nyomásteljesítményéhez igazodik. Az áramláskapcsoló házi vízműveknél is kiválóan alkalmazható, de csak a Grundfos PM típus.
Szállítási határidő:Raktárról
Garancia:24 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):2 kW
Csatlakozás:1" KM
Max. átfolyási mennyiség:100 l/perc
53 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható
24 200 Ft (áfával)
Részletek