VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Húsdaráló
8-12-22-32-es méretű húsdaráló gépek kiviteltől függően teljesen rozsdamentes kivitelben lakossági vagy üzemi használatra.
Paradicsompasszírozó
Gépi és kézi paradicsomppasszírozó gépek többféle méretben. A paradicsompasszírozó gépek más lédús gyümölcsök passzírozására is alkalmazhatóak.
Töltő
Kézi hurka- vagy kolbásztöltő gépek többféle űrtartalommal és akár teljesen rozsdamentes kivitelben is. Típustól függően két sebességi fokozattal (lassú előre, gyors vissza).