VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Húsdaráló
8-12-22-32-es méretű húsdaráló gépek kiviteltől függően teljesen rozsdamentes kivitelben lakossági vagy üzemi használatra.
Paradicsompasszírozó
Gépi és kézi paradicsomppasszírozó gépek többféle méretben. A paradicsompasszírozó gépek más lédús gyümölcsök passzírozására is alkalmazhatóak.
Töltő
Kézi hurka- vagy kolbásztöltő gépek többféle űrtartalommal és akár teljesen rozsdamentes kivitelben is. Típustól függően két sebességi fokozattal (lassú előre, gyors vissza).