VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Tiszta melegvíz bárhol és bármikor

Nyitólap   »   Blog   »   Tiszta melegvíz bárhol és bármikor
2016. November 14.

Tiszta melegvíz bárhol és bármikor

A használati víz keringetése azért fontos, hogy a melegvíz az épület bármely pontján könnyen és egyszerűen elérhető legyen. Erre az ipari környezetben és a háztartásokban egyaránt szükség van, hiszen így nem kell több liter vizet feleslegesen elfolyatnunk, míg az megfelelő hőmérsékletű nem lesz.

És ebben segít a használati melegvíz-keringető szivattyú

Egy ilyen kiegészítő esetében rendkívül fontos, hogy az eszköz szivattyútechnikailag pontos legyen, továbbá hosszú élettartammal bírjon. Ezek az elvárások az ipari környezetben és a háztartásokban egyaránt érvényesek, hiszen mind a két esetben elengedhetetlen a minőségi kiegészítő.

Az egyik legjobb

Kiváló mérnöki munka eredményeként jöttek létre a WILO szivattyúk, amelyek szivattyútechnikailag és a teljesítményüket tekintve egyaránt kifogástalanok. Ráadásul a rendkívül szigorú élelmiszeripari előírásoknak is megfelelnek, hiszen kifejezetten az ivóvíz keringetésére alkalmas rendszerekhez tervezték őket. Ebben az esetben ugyanis a szivattyúknak nem csak a keringetés a feladatuk, hanem a víz minőségét és tisztaságát is meg kell őrizniük.

És ebben verhetetlenek a WILO termékek 

A Star-Z sorozat valamennyi szivattyúja megfelel a rendkívül szigorú Német Szövetségi Egészségügyi Hivatal ajánlásainak. Ezeknek a termékeknek tehát nem csak a teljesítménye, hanem az egészségügyi biztonsága is kiemelkedő. Minden otthonnak és ipari létesítménynek egyaránt kiváló kiegészítői, hiszen minden szempontból kifogástalan kellékei a rendszereknek. 


 Megosztás másokkal:

Hozzászólások