VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Tiszta melegvíz bárhol és bármikor

2016. November 14.

Tiszta melegvíz bárhol és bármikor

A használati víz keringetése azért fontos, hogy a melegvíz az épület bármely pontján könnyen és egyszerűen elérhető legyen. Erre az ipari környezetben és a háztartásokban egyaránt szükség van, hiszen így nem kell több liter vizet feleslegesen elfolyatnunk, míg az megfelelő hőmérsékletű nem lesz.

És ebben segít a használati melegvíz-keringető szivattyú

Egy ilyen kiegészítő esetében rendkívül fontos, hogy az eszköz szivattyútechnikailag pontos legyen, továbbá hosszú élettartammal bírjon. Ezek az elvárások az ipari környezetben és a háztartásokban egyaránt érvényesek, hiszen mind a két esetben elengedhetetlen a minőségi kiegészítő.

Az egyik legjobb

Kiváló mérnöki munka eredményeként jöttek létre a WILO szivattyúk, amelyek szivattyútechnikailag és a teljesítményüket tekintve egyaránt kifogástalanok. Ráadásul a rendkívül szigorú élelmiszeripari előírásoknak is megfelelnek, hiszen kifejezetten az ivóvíz keringetésére alkalmas rendszerekhez tervezték őket. Ebben az esetben ugyanis a szivattyúknak nem csak a keringetés a feladatuk, hanem a víz minőségét és tisztaságát is meg kell őrizniük.

És ebben verhetetlenek a WILO termékek 

A Star-Z sorozat valamennyi szivattyúja megfelel a rendkívül szigorú Német Szövetségi Egészségügyi Hivatal ajánlásainak. Ezeknek a termékeknek tehát nem csak a teljesítménye, hanem az egészségügyi biztonsága is kiemelkedő. Minden otthonnak és ipari létesítménynek egyaránt kiváló kiegészítői, hiszen minden szempontból kifogástalan kellékei a rendszereknek. 


 Megosztás másokkal:

Hozzászólások