VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Csak jól járhat a felfújható jakuzzival

Nyitólap   »   Blog   »   Csak jól járhat a felfújható jakuzzival
2020. November 30.

Csak jól járhat a felfújható jakuzzival

A felfújható jakuzzi páratlan kényeztetést nyújt az egész családnak. A remek árak pedig kímélik a pénztárcáját, tehát érdemes megvásárolnia minél hamarabb!

Eljött a felfújható jakuzzi ideje!

Hamarosan beköszönt a tél, és érdemes erre megfelelően felkészülni többek között egy felfújható jakuzzi beszerzésével is. Nincs semmilyen tévedés, ugyanis ezt a termékkivitelt nemcsak a szabadban, hanem a lakáson belül is könnyedén alkalmazni lehet, amennyiben megfelelő tér áll a rendelkezésre. Mindenképpen megéri kialakítani a számára tökéletes környezetet, mert páratlan élményeket kínál.

Télen, nyáron felfújható jakuzzi

Amikor odakint tombol a forróság, teljesen érthető, ha valaki egy kellemesen hűvös fürdőre vágyik, hogy sikerüljön megszabadulnia az állandó izzadástól. A felfújható jakuzzi egyszerűen páratlan élményt nyújt ilyen helyzetekben.  Nincs más tennivaló, csak belecsobbanni és élvezni a gombnyomásra előtörő buborékokat. A kellemesen meleg folyadékban pihenni, lazítani ugyanakkor a leghidegebb évszakban is lehet. Egyszerűen páratlan és megunhatatlan érzés, hogy bent a meleg szobában, a pezsgőfürdőben relaxál az egész család, miközben az ablakon keresztül figyelik a szépen hulló havat.

A felfújható jakuzzi telepítése

A felfújható medencék esetében érdemes komoly figyelmet szentelni a terep ideális előkészítésére. Amennyiben a szabadban történik a telepítés, úgy a megfelelő helyszín kiválasztása elengedhetetlen. Ne legyen túlságosan napos és árnyékos sem, valamint szerencsés, ha nem fa alá kerül közvetlenül, hiszen így elejét lehet venni az ágak, levelek, vagy éppen a rovarok, más állatok belekerülésének a vízbe. A talajfelszín legyen egyenletes. Érdemes alapos takarítást végezni, majd pedig egy vékony homokágyat készíteni, esetleg geotextíliát alkalmazni az élesebb kövek, más tereptárgyak ellen. A fentiekkel ellentétben, ha a felfújható jakuzzia lakásban kerül elhelyezésre, akkor sokkal egyszerűbb a folyamat, hiszen ott már eleve adott a tiszta és éles tárgyaktól mentes felszín, amit azért érdemes letakarni egy arra megfelelő textíliával.

A felfújható jakuzzi előnyei

A saját készítésű, privát strand vagy wellness már nemcsak álom. Szinte bárkinek elérhető a felfújható jakuzzi, ami kedvező áron vásárolható meg többféle kiszerelésben. A meleg víznek már önmagában van egy nagyon előnyös, a testre gyakorolt tulajdonsága, hiszen kitágítja az ereket és serkenti a vérkeringést. Kíméli az ízületeket, mert a folyadék felhajtó ereje rengeteg súlyt vesz le róluk, ezzel csökkentve a terhelést. A buborékoltatás továbbá fantasztikus masszázsélményt kínál.

Bestway SPA PALM SPRING 4-6 személyes hordozható masszázs medence 

A kínáltunkban elérhető, 4-6 személyes, 196×71 cm-es felfújható jakuzzi kül- és beltérben egyaránt gyorsan telepíthető. Fűtőelemekkel, digitális kijelző- és irányítópanellel van felvértezve. A termék összsúlya csak 60 kilogramm, természetesen víz nélkül. Kompakt gépészeti elemekkel együtt kerül értékesítésre. Ezek magukban foglalják a papírszűrős vízforgató egységet, a gyorsfűtő rendszert és a sóbontót is, ami elvégzi a víz fertőtlenítését is. A vízforgató teljesítménye 1,3 köbméter óránként. 8 darab masszázsfúvókával rendelkezik a felfújható jakuzzi. Mindenféle szerszám nélkül egyszerűen szerelhető. Javítótapasz, úszó vegyszeradagoló és még egy erős, ellenálló védőtakaró is jár mellé.

Élvezze a felfújható jakuzzi kényeztetését!

Megosztás másokkal: