VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A legjobb szivattyú márkák

Nyitólap   »   Blog   »   A legjobb szivattyú márkák
2016. Február 20.

A legjobb szivattyú márkák

Jó munkához jó szivattyú szükséges; jó szivattyút pedig megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező gyártótól remélhetünk, ezért érdemes olyan márkák mellett dönteni, amelyek letettek már valamit az asztalra. Ne érezzük magunkat elitistának azért, mert ragaszkodunk a jól bevált rendszerekhez, hiszen a pénzéért mindenki szeretne tartósan jó teljesítményt kapni. Nézzük, melyik az a négy szivattyúgyártó, amelynek termékeit bátran ajánljuk vásárlóinknak.

Grundfos

A Grundfos etalonnak számít a szivattyúgyártók között, és nem véletlenül piacvezető: az 1940-es években induló, de akkor még más néven futó vállalat már a kezdetektől végzett exporttevékenységet, és a hatvanas évektől kezdve leányvállalata is van Németországban. Kis túlzással azt is állíthatjuk, hogy a Grundfos neve összeforrt a megbízhatósággal, az eredményes működéssel és a kifogástalan minőséggel.

WILO

A dán Grundfos után áttérünk a német precizitásra: a WILO 1991 óta készít kiváló mérnöki munkával fűtési-, hűtési-, vízellátási-, és szennyvíz-elvezetési szivattyúkat, amelyek nemcsak az ipari, hanem a magánjellegű felhasználás során is megállják a helyüket. A WILO egyik legnagyobb előnye az ügyfélorientált működés, a megfelelő garanciális háttér és a korszerű megoldások alkalmazása.

Lowara

Dánia és Németország után kicsit délebbre utazunk: a Lowarát 1968-ban, Olaszországban alapították, és a cég azóta szolgálja vásárlóit megalkuvás nélküli minőséggel és környezetbarát gyártással. A Lowara szivattyúi rozsdamentes acélból készülnek, és a különböző típusokat mindig alapos tesztfázis előzi meg. A vállalat kiemelten odafigyel arra, hogy a szivattyúk ne szennyezzék a vizet, és hogy azok ellenálljanak még az agresszív vegyi anyagoknak is.

Pedrollo

A Pedrollo a másik nagy olasz szivattyúgyártó, amelyet az 1970-es években hozott létre Silvano Pedrollo egy dubaji utazást követően, amikor is azt tapasztalta, hogy az öbölországban akkoriban még a kőolajnál is drágább volt a víz. Az azóta eltelt negyven évben a Pedrollo világviszonylatban is jelentős, több leányvállalattal rendelkező gyártó lett, amely nemcsak arról gondoskodik, hogy jó minőséget gyártson, hanem arról is, hogy eljuttassa a tiszta vizet azokba a szegényebb területekre, ahol arra nagy szükség van.Megosztás másokkal: