VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Minőségi keringető szivattyú a legjobbtól A Grundfos Magna3

2016. November 12.

Minőségi keringető szivattyú a legjobbtól A Grundfos Magna3

A fűtési keringető szivattyúk olcsón és energiatakarékosan működnek, a megfelelő hőfokra melegített víz keringetésével biztosítják az otthonok tökéletes klímáját. A típus további előnye, hogy csendes, illetve a működtetéséhez nincs szükség nagy karbantartási költségekre.

A Grundfos gyártó termékei között minden fűtési rendszerhez megtalálható az ideális lehetőség, a Magna termékcsalád tagjai a keringetési rendszerek remek kiegészítői. Korábban már bemutattuk a Magna1 szivattyút, de mindenképp érdemes megismerni a nagyobb felhasználási lehetőségekkel rendelkező Magna3-t is.

Amit a Magna3-ról tudni kell

Ezt a terméket a fűtés mellett a légkondicionáláshoz, a hőszivattyús-, a használati melegvíz-cirkulációs-, valamint a szolárrendszerekhez egyaránt használhatjuk. Ez a szivattyú megfelel a szigorú EuP 2015 követelményrendszernek, ami jól bizonyítja, hogy kifogástalan minőségű termékről van szó.

A Magna3 számokban:

-       1 rozsdamentes acél szivattyúház

-       18 méter maximális emelőmagasság

-       78,5 köbméter maximális térfogatáram óránként

-       1550W maximális teljesítmény

-       6, 10 vagy 16 névleges nyomás

A szivattyú előnyei

A Grundfos sokoldalú keringető szivattyúja megbízható, ugyanakkor rendkívül felhasználóbarát is. Több mint egymillió óra tesztelés bizonyítja, hogy a Magna3 teljes körű választékot és egyszerű telepítést ígér a tulajdonosának. A beüzemeléssel idő takarítható meg, a különböző funkcióknak köszönhetően pedig megoldható a teljes vezérlés. A rendszer intelligens, az egyik legmagasabb hatásfokot biztosítja, vezeték nélküli technológiája pedig lehetővé teszi más szivattyúkhoz való csatlakozását. A Magna 3 beépített hőmennyiség mérővel rendelkezik, amely segíti a fogyasztás ellenőrzését, a villanyszámla csökkentését.

A Grundfos Magna3 minden rendszernek előnyére válik, hiszen megannyi pozitívummal rendelkezik. Ez a kiváló minőségű termék sok órányi tesztelést követően vált az elérhető egyik legjobb szivattyúvá, az otthonok ideális kiegészítőjévé.Megosztás másokkal:

Hozzászólások