VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Minőségi keringető szivattyú a legjobbtól A Grundfos Magna3

Nyitólap   »   Blog   »   Minőségi keringető szivattyú a legjobbtól A Grundfos Magna3
2016. November 12.

Minőségi keringető szivattyú a legjobbtól A Grundfos Magna3

A fűtési keringető szivattyúk olcsón és energiatakarékosan működnek, a megfelelő hőfokra melegített víz keringetésével biztosítják az otthonok tökéletes klímáját. A típus további előnye, hogy csendes, illetve a működtetéséhez nincs szükség nagy karbantartási költségekre.

A Grundfos gyártó termékei között minden fűtési rendszerhez megtalálható az ideális lehetőség, a Magna termékcsalád tagjai a keringetési rendszerek remek kiegészítői. Korábban már bemutattuk a Magna1 szivattyút, de mindenképp érdemes megismerni a nagyobb felhasználási lehetőségekkel rendelkező Magna3-t is.

Amit a Magna3-ról tudni kell

Ezt a terméket a fűtés mellett a légkondicionáláshoz, a hőszivattyús-, a használati melegvíz-cirkulációs-, valamint a szolárrendszerekhez egyaránt használhatjuk. Ez a szivattyú megfelel a szigorú EuP 2015 követelményrendszernek, ami jól bizonyítja, hogy kifogástalan minőségű termékről van szó.

A Magna3 számokban:

-       1 rozsdamentes acél szivattyúház

-       18 méter maximális emelőmagasság

-       78,5 köbméter maximális térfogatáram óránként

-       1550W maximális teljesítmény

-       6, 10 vagy 16 névleges nyomás

A szivattyú előnyei

A Grundfos sokoldalú keringető szivattyúja megbízható, ugyanakkor rendkívül felhasználóbarát is. Több mint egymillió óra tesztelés bizonyítja, hogy a Magna3 teljes körű választékot és egyszerű telepítést ígér a tulajdonosának. A beüzemeléssel idő takarítható meg, a különböző funkcióknak köszönhetően pedig megoldható a teljes vezérlés. A rendszer intelligens, az egyik legmagasabb hatásfokot biztosítja, vezeték nélküli technológiája pedig lehetővé teszi más szivattyúkhoz való csatlakozását. A Magna 3 beépített hőmennyiség mérővel rendelkezik, amely segíti a fogyasztás ellenőrzését, a villanyszámla csökkentését.

A Grundfos Magna3 minden rendszernek előnyére válik, hiszen megannyi pozitívummal rendelkezik. Ez a kiváló minőségű termék sok órányi tesztelést követően vált az elérhető egyik legjobb szivattyúvá, az otthonok ideális kiegészítőjévé.Megosztás másokkal:

Hozzászólások