VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A keringető szivattyúk legjobbja: A Grundfos Magna1

Nyitólap   »   Blog   »   A keringető szivattyúk legjobbja: A Grundfos Magna1
2016. November 12.

A keringető szivattyúk legjobbja: A Grundfos Magna1

Korábbi írásainkban bemutattuk a különböző fűtési rendszerek ismérveit, majd egy összefoglaló bejegyzésben a szivattyú kiválasztásához szükséges szempontokat is körvonalaztuk. A folytatásban bővebben lesz szó néhány Grundfos termékről, amelyek kivétel nélkül minőségi kiegészítői lehetnek az egyes rendszereknek.

Napjainkban kiemelt szerep jut a környezetbarát, energiatakarékos és mégis hatékony megoldásoknak. Nincs ez másképp a fűtési rendszerek terén sem, éppen ezért számít az egyik legnépszerűbb lehetőségnek a keringető szivattyú.

Röviden a fűtési keringető szivattyúkról

A gravitációs rendszerek népszerűsége évről-évre fokozatosan csökkent, mert kiderültek a rendszerben megbújó hátrányok. Ezzel párhuzamosan a keringető szivattyúk elterjedése megugrott, hiszen ez minőségi fűtést garantál, miközben minimális a karbantartási igénye és alacsony a zajszintje.

A típus működési elve, hogy a fűtésben alkalmazott meleg vizet folyamatosan keringeti a lakáson belüli csőrendszerben – aminek kiépítése egyébként lényegesen olcsóbb, mint a korábbi rendszeré. Emellett további előnye, hogy lehetőség nyílik a központi és a helyi szabályozásra egyaránt.

A Grundfos Magna1

A keringető szivattyúk terén kínál kiváló lehetőségeket a dán Grundfos gyártó. A Magna termékcsaládba energiatakarékos, rendkívül intelligens és magas hatásfokon dolgozó prémium kiegészítők tartoznak.

A Magna1 híres megbízhatóságáról, hiszen bármilyen szigorú követelménynek megfelel. További előnye, hogy egyszerű a telepítése, alacsony az energiafelhasználása és a zajszintje, hosszú az élettartalma, valamint minimális a karbantartási igénye. Széles hőmérséklet-tartományon belül is üzemeltethető, a működése során nincs szükség motorvédelemre.

A Grundfos Magna1 számokban:

-      9 beállítási lehetőség

-      18 méter maximális emelőmagasság

-      1550W maximális teljesítmény

-      70 köbméter maximális térfogatáram óránként

A Grundfos cég minőségi termékei között találhatjuk a Magna1 keringető szivattyút, amely kiváló kiegészítője a fűtési rendszereknek. Megannyi előnyének köszönhetően igen népszerűvé vált, ami nem is csoda, hiszen kivételesen ideális megoldás.


 Megosztás másokkal:

Hozzászólások