VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A keringető szivattyúk legjobbja: A Grundfos Magna1

2016. November 12.

A keringető szivattyúk legjobbja: A Grundfos Magna1

Korábbi írásainkban bemutattuk a különböző fűtési rendszerek ismérveit, majd egy összefoglaló bejegyzésben a szivattyú kiválasztásához szükséges szempontokat is körvonalaztuk. A folytatásban bővebben lesz szó néhány Grundfos termékről, amelyek kivétel nélkül minőségi kiegészítői lehetnek az egyes rendszereknek.

Napjainkban kiemelt szerep jut a környezetbarát, energiatakarékos és mégis hatékony megoldásoknak. Nincs ez másképp a fűtési rendszerek terén sem, éppen ezért számít az egyik legnépszerűbb lehetőségnek a keringető szivattyú.

Röviden a fűtési keringető szivattyúkról

A gravitációs rendszerek népszerűsége évről-évre fokozatosan csökkent, mert kiderültek a rendszerben megbújó hátrányok. Ezzel párhuzamosan a keringető szivattyúk elterjedése megugrott, hiszen ez minőségi fűtést garantál, miközben minimális a karbantartási igénye és alacsony a zajszintje.

A típus működési elve, hogy a fűtésben alkalmazott meleg vizet folyamatosan keringeti a lakáson belüli csőrendszerben – aminek kiépítése egyébként lényegesen olcsóbb, mint a korábbi rendszeré. Emellett további előnye, hogy lehetőség nyílik a központi és a helyi szabályozásra egyaránt.

A Grundfos Magna1

A keringető szivattyúk terén kínál kiváló lehetőségeket a dán Grundfos gyártó. A Magna termékcsaládba energiatakarékos, rendkívül intelligens és magas hatásfokon dolgozó prémium kiegészítők tartoznak.

A Magna1 híres megbízhatóságáról, hiszen bármilyen szigorú követelménynek megfelel. További előnye, hogy egyszerű a telepítése, alacsony az energiafelhasználása és a zajszintje, hosszú az élettartalma, valamint minimális a karbantartási igénye. Széles hőmérséklet-tartományon belül is üzemeltethető, a működése során nincs szükség motorvédelemre.

A Grundfos Magna1 számokban:

-      9 beállítási lehetőség

-      18 méter maximális emelőmagasság

-      1550W maximális teljesítmény

-      70 köbméter maximális térfogatáram óránként

A Grundfos cég minőségi termékei között találhatjuk a Magna1 keringető szivattyút, amely kiváló kiegészítője a fűtési rendszereknek. Megannyi előnyének köszönhetően igen népszerűvé vált, ami nem is csoda, hiszen kivételesen ideális megoldás.


 Megosztás másokkal:

Hozzászólások