VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Megoldás minden esetben: fűtési rendszerek és a Grundfos szivattyú 2.

Nyitólap   »   Blog   »   Megoldás minden esetben: fűtési rendszerek és a Grundfos szivattyú 2.
2016. November 11.

Megoldás minden esetben: fűtési rendszerek és a Grundfos szivattyú 2.

Ha minőségi megoldásra van szükség a hétköznapokban, akkor a dán Grundfos termékek között garantáltan megtalálhatjuk a tökéletest – kevés jobb és komplexebb cég létezik a szivattyú piacon. Mindezt bebizonyítandó, előző cikkünkben két fűtési rendszert mutattunk be,
amelyekhez a Grundfosnál remek kiegészítőkre bukkanhatunk.

A dán gyártó szivattyúi nem csak a korábban bemutatott egy- és kétcsöves rendszerek, valamint a padlófűtés esetében nyújtanak segítséget. A Grundfos kivétel nélkül minden fűtési rendszerhez kínál szivattyúkat, amelyek garantáltan előnyére válnak minden otthonnak.

Kazánok és alternatív megoldások

A fali és az álló kazánok működéséhez akkor van szükség szivattyúra, ha abba eredetileg nincs beépítve ez a kiegészítő. Ezek, a szivattyú nélküli típusok alternatív tüzelőanyaggal is működhetnek, amelyek egyébként magasabb hőmérséklet előállítására képesek. A Grundfos ezek mindegyikéhez kínál termékeket, amelynek kiválasztásakor természetesen figyelembe kell venni a tüzelőanyag minőségét.

A meleg vízhez és a fűtéshez egyéb alternatív lehetőségeket, például napkollektorokat, a talajvizet vagy a talaj által termelt hőt is felhasználhatjuk. Ezekben az esetekben is érdemes átnézni a Grundfos termékpalettáját, hiszen remek megoldásokra találhatunk.

A használati melegvíz-keringetés

A használati melegvíz-keringetés lényege, hogy a fűtés egy bizonyos hőmérsékletű víz cirkulációjával megoldható.

Egyre többen fedezik fel a rendszerben rejlő lehetőségeket, és ismerik fel ennek megannyi előnyét. Ez a kiegészítő lehetővé teszi, hogy a cirkulációs vezeték vízveszteség nélkül működhessen, valamint igen csendes, tartós, takarékos és megbízható. Emellett további pozitívuma, hogy napkollektorokkal/napelemekkel is működtethető, tehát teljes mértékben környezetbarát. Ráadásul képes azonnal biztosítani a meleg vizet, így nem kell minden egyes alkalommal több liter hideg vizet elpocsékolni.

A Grundfos minőségi szivattyúi tökéletes és praktikus kiegészítői az otthonoknak, legyen szó akármilyen fűtési rendszerről.Megosztás másokkal: