VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Előtérben a Grundfos Alpha2 szivattyú

2016. November 10.

Nem árt tisztában lenni azzal, hogy milyen lehetőségek közül választhatjuk ki az otthonunk számára ideális kiegészítőket. Korábbi írásainkban kitértünk a fűtési rendszerek típusaira, és segítséget nyújtottunk a szivattyú kiválasztásához. A keringető rendszerekhez tökéletes Magna1 és Magna3 a Grundfos gyártó termékei, akárcsak a padlófűtéshez kiváló Alpha2.

A takarékos és csendes

Az Alpha2 szivattyú egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül megbízható, valamint az energiafogyasztás csökkentésében is az élen jár. Ezek egyre fontosabbak, hiszen sokan próbálnak tenni a kiadások csökkentéséért, az áramszámlák minimalizálásáért. A Grundfos Alpha2 egy modern, nedves tengelyű szivattyú, aminek rendkívül alacsony a karbantartási igénye és zajszintje – éppen ezért igen hatékony és kényelmes segítség a mindennapok során. Meglepően gazdaságos a működése, és igen széleskörű alkalmazási területtel rendelkezik.

A hatékony és a sokoldalú

Az Alpha2 népszerűsége nem véletlen, hiszen páratlan termék a szivattyúk között – nem csupán az energiatakarékosságban A-kategóriás, hanem a teljesítmény szintjén is. Kiváló kiegészítője a padlófűtéses rendszereknek, de a használati melegvíz-, valamint az állandó és a változó térfogatáramú rendszereknek is előnyére válik. Ezt a típust egyszerű beépíteni, kezelni és beállítani, éppen ezért egyre többet döntenek emellett a szivattyú mellett. További előnye, hogy rendelkezik termikus védelemmel és csökkentett éjszakai üzemmóddal, valamint a mágneses motortechnológia miatt biztonságos és tartós az üzemeltetése.

Az Alpha2 a dán Grundfos kiváló minőségű szivattyúja, ami megannyi előnyének köszönhetően remek kiegészítője az otthonoknak. Legyen szó padlófűtésről vagy a használati melegvíz-keringető rendszerről, ez a termék garantáltan kiváló választásnak bizonyul.Megosztás másokkal: