VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Előtérben a Grundfos Alpha2 szivattyú

2016. November 10.

Nem árt tisztában lenni azzal, hogy milyen lehetőségek közül választhatjuk ki az otthonunk számára ideális kiegészítőket. Korábbi írásainkban kitértünk a fűtési rendszerek típusaira, és segítséget nyújtottunk a szivattyú kiválasztásához. A keringető rendszerekhez tökéletes Magna1 és Magna3 a Grundfos gyártó termékei, akárcsak a padlófűtéshez kiváló Alpha2.

A takarékos és csendes

Az Alpha2 szivattyú egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül megbízható, valamint az energiafogyasztás csökkentésében is az élen jár. Ezek egyre fontosabbak, hiszen sokan próbálnak tenni a kiadások csökkentéséért, az áramszámlák minimalizálásáért. A Grundfos Alpha2 egy modern, nedves tengelyű szivattyú, aminek rendkívül alacsony a karbantartási igénye és zajszintje – éppen ezért igen hatékony és kényelmes segítség a mindennapok során. Meglepően gazdaságos a működése, és igen széleskörű alkalmazási területtel rendelkezik.

A hatékony és a sokoldalú

Az Alpha2 népszerűsége nem véletlen, hiszen páratlan termék a szivattyúk között – nem csupán az energiatakarékosságban A-kategóriás, hanem a teljesítmény szintjén is. Kiváló kiegészítője a padlófűtéses rendszereknek, de a használati melegvíz-, valamint az állandó és a változó térfogatáramú rendszereknek is előnyére válik. Ezt a típust egyszerű beépíteni, kezelni és beállítani, éppen ezért egyre többet döntenek emellett a szivattyú mellett. További előnye, hogy rendelkezik termikus védelemmel és csökkentett éjszakai üzemmóddal, valamint a mágneses motortechnológia miatt biztonságos és tartós az üzemeltetése.

Az Alpha2 a dán Grundfos kiváló minőségű szivattyúja, ami megannyi előnyének köszönhetően remek kiegészítője az otthonoknak. Legyen szó padlófűtésről vagy a használati melegvíz-keringető rendszerről, ez a termék garantáltan kiváló választásnak bizonyul.Megosztás másokkal: