VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A felsőkategóriás szivattyúk

2016. November 17.

A felsőkategóriás szivattyúk

A gazdaságos otthon kialakításához érdemes minden elektromos eszközből a takarékos és minőségi darabokat választani. Az ún. ’A’ kategóriás termékek minden esetben megfelelnek ezeknek az elvárásoknak, tehát ha ezt a jelzést látjuk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy felelősségteljesen döntöttünk. A mosógépünk, hűtőnk,TV stb. működése környezettudatos, és még a pénztárcánkat is megkíméli.

És mi a helyzet a szivattyúkkal?

Ez a kiegészítő rengeteg feladatot ellát a háztartásokban, hozzájárul a fűtéshez, a vízellátáshoz, de még a szennyvízkezelésről is gondoskodik. Ezekből a nélkülözhetetlen kiegészítőkből ma már rengeteg típus létezik, amelyek között természetesen ott rejlenek a kivételes minőségűek is.

Az ’A’ kategóriás szivattyúk

A háztartási eszközök vásárlásakor hatalmas segítséget jelent a besorolás. A vásárlók ez alapján könnyebben rátalálhatnak a számukra ideális lehetőségre – éppen ezért a szivattyúgyártók is bevezették ezeket a kategóriákat. Ráadásul a fenntartható fejlődés miatt 2013 óta gyakorlatilag már csak ’A’ kategóriás termékeket lehet megvásárolni.

Mi az előnye ennek a típusnak?

Az ’A’ kategóriás szivattyúk 80 százalékkal kevesebb áramot fogyasztanak az alacsonyabb besorolásúakhoz képest, vagyis egy háztartás akár 10 százalékot is megspórolhatunk velük havonta.

Hogy ez mit is jelent a valóságban?

Egy nagy hatásfokú ’A’ kategóriás keringető szivattyú

-      negyedét fogyasztja a televíziónak és a mosógépnek;

-      ötödét a mosogatógépnek; és

-      tizedét egy hagyományos 100 W-os keringető szivattyúnak.

Hogyan lehetséges mindez?

Ezeknek a szivattyúknak egyszerű a működése, hiszen elektronikusan kommutált, mágneses egyenáramú motorral üzemelnek. A hatékonyságot és az alacsony fogyasztást szupererős mágnesek biztosítják, amihez a szükséges védelemmel (túlfeszültség-, túláram-, rövidzárlat-, alacsony feszültség- és hővédelem) ellátott motor is hozzájárul.

A szivattyúk esetében, akárcsak a háztartási gépeknél is, rendkívül fontos a megfelelő minőség. Erről ad felvilágosítás a besorolás, amely alapján könnyen megállapítható, hogy mely eszközök tartoznak a környezeti és takarékossági szempontból is előnyös csoportba.

 

 Megosztás másokkal:

Hozzászólások