VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Miért fontos energiatakarékos keringető szivattyúkat használni?

Nyitólap   »   Blog   »   Miért fontos energiatakarékos keringető szivattyúkat használni?
2015. November 20.

Miért fontos energiatakarékos keringető szivattyúkat használni?

Hajlamosak vagyunk elsiklani az apróságok felett. Sokszor képtelenek vagyunk értékelni dolgokat, főleg ha azok értelmét nem látjuk azonnal. Tény, hogy nem egyszerű hosszú távban gondolkodni, és meghozni egy döntést, aminek előnyei csak később lesznek számottevőek.

De érdemes erre törekedni

A Lowara Ecocirc szivattyúval akár évi 20-40 ezer forintot is megspórolhatunk. Ez igen magas összeg, azonban leosztva ez havonta a „legrosszabb”esetben még a 2.000 forintot sem éri el. Ami pedig sokak számára csupán „aprópénz”, amiért nem éri meg vesződni.

Pedig igenis megéri

Bármennyire is elbagatellizáljuk ezt a dolgot, a hosszú távú gondolkodás mindig bizonyít. Ha végig gondoljuk, akkor bizony beláthatjuk, hogy az energiatakarékos szivattyú jó befektetés. Megéri az árát, hiszen a segítségével összességében igen magas összeget spórolhatunk meg.

Ugyanis a számlát minden hónapban be kell fizetni

A bölcs ember odafigyel a pénztárcájára, és tudja, hogy a havi néhány ezer forint is sokat számít. A megtakarítás nem tűnik el nyomtalanul, hiszen arra költhetjük, amire csak akarjuk. Az „aprópénznek” tűnő forintok máris sokkal értékesebbek lesznek, ha a számla befizetése helyett például a régóta tervezett könyvet vesszük meg belőle.

Márpedig garantáltan tudunk spórolni

Ha kimutatást vezetnénk és összehasonlítanánk két hónapot, amelyek közül az egyikben energiatakarékos szivattyút használtunk, látnánk a változást. Ugyanis ez a berendezés 80 százalékkal kevesebb villamos energiát fogyaszt – ezt mért adatok támasztják alá. Hogy ez miért annyira jelentős? A keringető szivattyúk működése a teljes áramfogyasztás 15 százalékát teszi ki, éppen ezért ha ezen tudunk spórolni, az a teljes kiadáson is fel fog tűnni.

Ráadásul a karbantartásra is kevesebbet kell költeni

Az energiatakarékos szivattyúkkal nem csak a villanyszámlát karcsúsíthatjuk. Ezeknek a típusoknak alacsonyabb a javítási költségük is, hiszen nem kell hozzájuk drága alkatrészt venni vagy szerelőt hívni.

Szeretné megvenni a régóta tervezett könyvet?

 

Keressen bennünket és mi segítünk, hogy rátaláljon a tökéletes megoldásra, az otthonába ideális energiatakarékos szivattyúra. Megosztás másokkal:

Hozzászólások