VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Medencés bulikra fel!

Nyitólap   »   Blog   »   Medencés bulikra fel!
2016. Május 11.

Medencés bulikra fel!

Odakint tombolnak a mínuszok, az eget hófelhők borítják, a bikini helyett pedig a sál a mindennapi divat. A tél megérkezett, és akárcsak minden évben, most is hidegbe burkolja az életet. De hamarabb visszatér a nyár, mint azt gondolnánk. A napok, a hetek, a hónapok gyorsan tovaszállnak, és hirtelen itt lesz a forróság.

És ilyenkor igazi áldás lesz a kerti medence

Emlékezzünk csak vissza, micsoda élmény a forró nyári napokon elmerülni a hűsítő vízben. Arcunkon érezni a napfény melegét, miközben élvezzük a hullámok ringatását. A nyári kánikulában igazi felüdülés belecsobbanni a kerti medencébe, egymást fröcskölve túlélni a legnagyobb meleget.

De ehhez szükség van a megfelelő felszerelésre is

A kerti medence nem csupán egy mély gödör fóliával bélelve. Ez több berendezés és kiegészítő tökéletes harmóniája, amik együtt biztosítják a frissítő és a megbízható tisztaságú vizet. A kerti medence minden egyes aprósága elengedhetetlenül fontos a minden szempontból tökéletes kikapcsolódáshoz.

A víz tisztántartásában a szivattyúnak kulcsfontosságú szerepe van

A medencetechnika terén használt szivattyúk különböznek társaiktól, hiszen a feladatuk nem a folyadék áramoltatása és keringetése. Ez azért érdekes, mert a „szivattyú” szót hallva elsőként valószínűleg egy olyan berendezés jelenik meg előttünk, ami a valahonnan kiszívja a felesleges vizet és azt máshol kiengedi.

Azonban a medenceszivattyúknak más funkciója van

Nem véletlenül nevezik vízforgató vagy keringető szivattyúnak, hiszen ez a műszer felel a medence vizének tisztaságáért. Kiszűri a szennyeződéseket és elvezeti a szennyezett vizet, így a medence vize mindig makulátlanul fogadhatja a csobbanni vágyókat. Ennek köszönhetően különösebb fáradtság nélkül elvégezhető a mechanikai tisztítás, ami a vegyi tisztítással együtt tökéletes medenceállapotot eredményez.

Webáruházunkban többféle Bomba medence szivattyút találhat, munkatársaink pedig szakszerű tanácsaikkal segítik a választást. Keressen minket elérhetőségeink egyikén, hogy garantáltan rátalálhasson az ideális megoldásra.Megosztás másokkal: