VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Medencés bulikra fel!

2016. Május 11.

Medencés bulikra fel!

Odakint tombolnak a mínuszok, az eget hófelhők borítják, a bikini helyett pedig a sál a mindennapi divat. A tél megérkezett, és akárcsak minden évben, most is hidegbe burkolja az életet. De hamarabb visszatér a nyár, mint azt gondolnánk. A napok, a hetek, a hónapok gyorsan tovaszállnak, és hirtelen itt lesz a forróság.

És ilyenkor igazi áldás lesz a kerti medence

Emlékezzünk csak vissza, micsoda élmény a forró nyári napokon elmerülni a hűsítő vízben. Arcunkon érezni a napfény melegét, miközben élvezzük a hullámok ringatását. A nyári kánikulában igazi felüdülés belecsobbanni a kerti medencébe, egymást fröcskölve túlélni a legnagyobb meleget.

De ehhez szükség van a megfelelő felszerelésre is

A kerti medence nem csupán egy mély gödör fóliával bélelve. Ez több berendezés és kiegészítő tökéletes harmóniája, amik együtt biztosítják a frissítő és a megbízható tisztaságú vizet. A kerti medence minden egyes aprósága elengedhetetlenül fontos a minden szempontból tökéletes kikapcsolódáshoz.

A víz tisztántartásában a szivattyúnak kulcsfontosságú szerepe van

A medencetechnika terén használt szivattyúk különböznek társaiktól, hiszen a feladatuk nem a folyadék áramoltatása és keringetése. Ez azért érdekes, mert a „szivattyú” szót hallva elsőként valószínűleg egy olyan berendezés jelenik meg előttünk, ami a valahonnan kiszívja a felesleges vizet és azt máshol kiengedi.

Azonban a medenceszivattyúknak más funkciója van

Nem véletlenül nevezik vízforgató vagy keringető szivattyúnak, hiszen ez a műszer felel a medence vizének tisztaságáért. Kiszűri a szennyeződéseket és elvezeti a szennyezett vizet, így a medence vize mindig makulátlanul fogadhatja a csobbanni vágyókat. Ennek köszönhetően különösebb fáradtság nélkül elvégezhető a mechanikai tisztítás, ami a vegyi tisztítással együtt tökéletes medenceállapotot eredményez.

Webáruházunkban többféle Bomba medence szivattyút találhat, munkatársaink pedig szakszerű tanácsaikkal segítik a választást. Keressen minket elérhetőségeink egyikén, hogy garantáltan rátalálhasson az ideális megoldásra.Megosztás másokkal: