VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

A szennyvízkezelés szakszerű megoldása a WILO

2016. Április 14.

A szennyvízkezelés szakszerű megoldása a WILO
A szivattyú piac kiemelkedő tagja a WILO cég, amelynek kompromisszumot nem ismerő szivattyúi „messze földön híresek”. Ezek azonban nemcsak a fűtési- és ivóvíz keringetési rendszerek részeként használhatóak, hiszen a szennyvízkezelés terén is bizonyították „rátermettségüket”.  

A rendszer tökéletes kiegészítője

Az automata működésű WILO Drainlift KH 32-0,4 egy WC mögé szerelhető kistelep, amely a szennyvíz problémamentes továbbításáról gondoskodik. Kifogástalanul ellátja a feladatát, a bele szerelt vágóműnek köszönhetően a kézmosó, a zuhanyzó, a bidé, valamint a toalett zavartalan működésében is közrejátszik. Formatervezett megjelenésének köszönhetően minden otthonban megállja a helyét, a lakberendezők is bátran ajánlják.

Miért van szükség egy ilyen berendezésre?

A szennyvízátemelő szivattyú telepítésére olyankor van szükség, amikor a vizes elemek szennyvize természetes eséssel nem vezethető be a szennyvízcsatornába. A WILO szivattyúkkal egy kis plusz „gravitáció” biztosítható a fürdőszobákban, így a szennyvízkezelés nem okozhat többé gondot. 

Miért pont a Drainlift?

A berendezést egyszerű beépíteni, csendes és halk kialakításának köszönhetően pedig zavartalan a működése. A készülék a megvásárlást követően egyből beszerelhető, így gyors segítség lehet egy esetleges probléma esetében. További pozitívuma, hogy a beépített visszafolyás-gátlónak és az aktív szénnek hála a kellemetlen szagoktól sem kell tartani.
A WILO Drainlift KH 32-0,4 tökéletes kiegészítője a szennyvízkezelésnek, hiszen a segítségével nem okozhat gondot a használt víz elvezetése.Megosztás másokkal: