VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A szennyvízkezelés szakszerű megoldása a WILO

2016. Április 14.

A szennyvízkezelés szakszerű megoldása a WILO
A szivattyú piac kiemelkedő tagja a WILO cég, amelynek kompromisszumot nem ismerő szivattyúi „messze földön híresek”. Ezek azonban nemcsak a fűtési- és ivóvíz keringetési rendszerek részeként használhatóak, hiszen a szennyvízkezelés terén is bizonyították „rátermettségüket”.  

A rendszer tökéletes kiegészítője

Az automata működésű WILO Drainlift KH 32-0,4 egy WC mögé szerelhető kistelep, amely a szennyvíz problémamentes továbbításáról gondoskodik. Kifogástalanul ellátja a feladatát, a bele szerelt vágóműnek köszönhetően a kézmosó, a zuhanyzó, a bidé, valamint a toalett zavartalan működésében is közrejátszik. Formatervezett megjelenésének köszönhetően minden otthonban megállja a helyét, a lakberendezők is bátran ajánlják.

Miért van szükség egy ilyen berendezésre?

A szennyvízátemelő szivattyú telepítésére olyankor van szükség, amikor a vizes elemek szennyvize természetes eséssel nem vezethető be a szennyvízcsatornába. A WILO szivattyúkkal egy kis plusz „gravitáció” biztosítható a fürdőszobákban, így a szennyvízkezelés nem okozhat többé gondot. 

Miért pont a Drainlift?

A berendezést egyszerű beépíteni, csendes és halk kialakításának köszönhetően pedig zavartalan a működése. A készülék a megvásárlást követően egyből beszerelhető, így gyors segítség lehet egy esetleges probléma esetében. További pozitívuma, hogy a beépített visszafolyás-gátlónak és az aktív szénnek hála a kellemetlen szagoktól sem kell tartani.
A WILO Drainlift KH 32-0,4 tökéletes kiegészítője a szennyvízkezelésnek, hiszen a segítségével nem okozhat gondot a használt víz elvezetése.Megosztás másokkal: