VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyú Kft. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A keringető szivattyúk legjobbja a Lowara Ecocirc

2015. November 16.

A keringető szivattyúk legjobbja a Lowara Ecocirc

A folyadékok hatékony keringetésének mesterét üzembiztos, csendes és takarékos működés jellemzi. Ez a méltán népszerű kiegészítő minden otthonnak és ipari területnek előnyére válik. Világszerte gyártják, hiszen számottevő megtakarítás érhető el vele.

A fűtési keringetési szivattyút abban az esetben alkalmazzuk, ha egy épületben – legyen az családi otthon vagy ipari terület – meghatározott hatékonysággal szeretnénk folyadékot keringetni. Ez a berendezés ugyanis képes a megfelelő hőmérsékletű víz szállítására, így a fűtésben és a hűtésben egyaránt kiváló segítség.

Milyen előnyei vannak?

A fűtési keringető szivattyúknak megannyi követelménnyel kell szembenézniük. Az üzembiztos és takarékos működés mellett a gazdaságosság és a csendesség kritériumainak is meg kell felelniük. Ezeknek az elvárásoknak ugyan nem egyszerű eleget tenni, de a precíz és kiváló mérnöki munka ezt is lehetővé teszi. Ráadásul a világszerte ismert gyártók ma már olyan berendezéseket ajánlanak, amelyekkel számottevő megtakarítás érhető el – köszönhetően az energiatakarékos, ugyanakkor biztonságos és effektív működésnek.

A Lowara Ecocirc mindezekben az élen jár

Ez a típus gömbmotoros kivitelben kapható, amelynek köszönhetően kivételes hatékonyságú a berendezés. Képes arra, hogy a hatékony működés közben csupán fele- vagy harmadannyit fogyasszon, mint egy mosógép. Ennek következtében akár 20-40 ezer forintot is megtakaríthatunk vele.

De persze további előnyei is vannak ennek a kiválóságnak

Kétségkívül a Lowara Ecocirc szivattyú egyik legnagyobb előnye, hogy az ár-érték arányt tekintve is remek választás.
Ez a típus tengely nélküli gömbmotorral működik, ami lehetővé teszi a fogyasztás csökkenését és a kellemetlen karbantartási munkálatok elkerülését is. Nincsenek drága alkatrészei, amelyek elromlása költséges gondot okozhatna. Ezek mellett további újításnak számít az Ecocirc esetében az automatikus légtisztítás használata és a könnyű szabályozás.Megosztás másokkal:

Hozzászólások