VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A keringető szivattyúk legjobbja a Lowara Ecocirc

2015. November 16.

A keringető szivattyúk legjobbja a Lowara Ecocirc

A folyadékok hatékony keringetésének mesterét üzembiztos, csendes és takarékos működés jellemzi. Ez a méltán népszerű kiegészítő minden otthonnak és ipari területnek előnyére válik. Világszerte gyártják, hiszen számottevő megtakarítás érhető el vele.

A fűtési keringetési szivattyút abban az esetben alkalmazzuk, ha egy épületben – legyen az családi otthon vagy ipari terület – meghatározott hatékonysággal szeretnénk folyadékot keringetni. Ez a berendezés ugyanis képes a megfelelő hőmérsékletű víz szállítására, így a fűtésben és a hűtésben egyaránt kiváló segítség.

Milyen előnyei vannak?

A fűtési keringető szivattyúknak megannyi követelménnyel kell szembenézniük. Az üzembiztos és takarékos működés mellett a gazdaságosság és a csendesség kritériumainak is meg kell felelniük. Ezeknek az elvárásoknak ugyan nem egyszerű eleget tenni, de a precíz és kiváló mérnöki munka ezt is lehetővé teszi. Ráadásul a világszerte ismert gyártók ma már olyan berendezéseket ajánlanak, amelyekkel számottevő megtakarítás érhető el – köszönhetően az energiatakarékos, ugyanakkor biztonságos és effektív működésnek.

A Lowara Ecocirc mindezekben az élen jár

Ez a típus gömbmotoros kivitelben kapható, amelynek köszönhetően kivételes hatékonyságú a berendezés. Képes arra, hogy a hatékony működés közben csupán fele- vagy harmadannyit fogyasszon, mint egy mosógép. Ennek következtében akár 20-40 ezer forintot is megtakaríthatunk vele.

De persze további előnyei is vannak ennek a kiválóságnak

Kétségkívül a Lowara Ecocirc szivattyú egyik legnagyobb előnye, hogy az ár-érték arányt tekintve is remek választás.
Ez a típus tengely nélküli gömbmotorral működik, ami lehetővé teszi a fogyasztás csökkenését és a kellemetlen karbantartási munkálatok elkerülését is. Nincsenek drága alkatrészei, amelyek elromlása költséges gondot okozhatna. Ezek mellett további újításnak számít az Ecocirc esetében az automatikus légtisztítás használata és a könnyű szabályozás.Megosztás másokkal:

Hozzászólások