VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A fűtési rendszerek kiegészítője a WILO keringető szivattyú

Nyitólap   »   Blog   »   A fűtési rendszerek kiegészítője a WILO keringető szivattyú
2015. Szeptember 24.

A fűtési rendszerek kiegészítője a WILO keringető szivattyú
A fűtési keringető szivattyúk nélkülözhetetlen elemei az épületek fűtési rendszerének. Éppen ezért minden esetben minőségi berendezésre van szükség, ami biztosítja a meleg víz tökéletes keringetését. A WILO szivattyúk a precíz tervezésnek köszönhetően kifogástalanul működnek, a nedvestengelyű WILO Yonos PICO pedig kifejezetten remek választás a fűtési rendszer kiegészítőjének.


A keringető szivattyú feladata a melegvíz továbbítása, tehát lényegében a fűtési rendszer működtetése. Éppen ezért ez a berendezés a rendszer lelke és nélkülözhetetlen alkotó eleme. Nem mindegy tehát, hogy milyen típust választunk, hiszen a minőségi szivattyúval szemben megannyi elvárás létezik. A megbízhatóság, a pontosság és a hosszú élettartam tekintetében egyaránt kiválónak kell lennie, mert csak így lehet „méltó” kiegészítője a fűtése rendszernek.


A WILO szivattyúk minden feltételnek megfelelnek

A mérnökök precíz munkájának köszönhetően a WILO termékcsalád minden tagja kifogástalanul működik. A pontos és precíz működés elvárásainak ugyanannyira megfelelnek, mint a megbízhatóság kritériumának. A szivattyúk működésében csak kivételes esetben fordulhat elő probléma, így a hosszú élettartam karbantartási munkálatok nélkül is elérhető.


A nedvestengelyű WILO szivattyúk tökéletes kiegészítői a fűtési rendszereknek

A webshopunkban is elérhető nedvestengelyű WILO Yonos PICO fűtési keringető szivattyú minden szempontból ideális választás. Az elektronikus szabályozással ellátott nagy hatásfokú, csavarzatos szivattyú teljesítményét és a folyamatban lévő fogyasztást a beépített folyadékkristályos kijelzőn nyomon követhetjük. Különleges kialakításának köszönhetően a szivattyú szerszám nélkül is csatlakoztatható.

Ez a berendezés az ipari használaton felül a háztartási klímaberendezések és a meleg vizes fűtési rendszerek esetében egyaránt alkalmazható. Motorja ellenáll a blokkolási áramnak, így kiemelkedően biztonságos és stabil működés jellemzi.

A fűtési rendszerek nélkülözhetetlen alkotóeleme a szivattyú, amelyek kiváló minősége elengedhetetlenül fontos. A WILO termékcsalád tagjai között megtalálhatja a minden szempontból ideális termékeket– a legjobb szivattyú kiválasztásához forduljon munkatársunkhoz és kérje szakmai tanácsát.


 Megosztás másokkal: