VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A fűtési rendszerek kiegészítője a WILO keringető szivattyú

2015. Szeptember 24.

A fűtési rendszerek kiegészítője a WILO keringető szivattyú
A fűtési keringető szivattyúk nélkülözhetetlen elemei az épületek fűtési rendszerének. Éppen ezért minden esetben minőségi berendezésre van szükség, ami biztosítja a meleg víz tökéletes keringetését. A WILO szivattyúk a precíz tervezésnek köszönhetően kifogástalanul működnek, a nedvestengelyű WILO Yonos PICO pedig kifejezetten remek választás a fűtési rendszer kiegészítőjének.


A keringető szivattyú feladata a melegvíz továbbítása, tehát lényegében a fűtési rendszer működtetése. Éppen ezért ez a berendezés a rendszer lelke és nélkülözhetetlen alkotó eleme. Nem mindegy tehát, hogy milyen típust választunk, hiszen a minőségi szivattyúval szemben megannyi elvárás létezik. A megbízhatóság, a pontosság és a hosszú élettartam tekintetében egyaránt kiválónak kell lennie, mert csak így lehet „méltó” kiegészítője a fűtése rendszernek.


A WILO szivattyúk minden feltételnek megfelelnek

A mérnökök precíz munkájának köszönhetően a WILO termékcsalád minden tagja kifogástalanul működik. A pontos és precíz működés elvárásainak ugyanannyira megfelelnek, mint a megbízhatóság kritériumának. A szivattyúk működésében csak kivételes esetben fordulhat elő probléma, így a hosszú élettartam karbantartási munkálatok nélkül is elérhető.


A nedvestengelyű WILO szivattyúk tökéletes kiegészítői a fűtési rendszereknek

A webshopunkban is elérhető nedvestengelyű WILO Yonos PICO fűtési keringető szivattyú minden szempontból ideális választás. Az elektronikus szabályozással ellátott nagy hatásfokú, csavarzatos szivattyú teljesítményét és a folyamatban lévő fogyasztást a beépített folyadékkristályos kijelzőn nyomon követhetjük. Különleges kialakításának köszönhetően a szivattyú szerszám nélkül is csatlakoztatható.

Ez a berendezés az ipari használaton felül a háztartási klímaberendezések és a meleg vizes fűtési rendszerek esetében egyaránt alkalmazható. Motorja ellenáll a blokkolási áramnak, így kiemelkedően biztonságos és stabil működés jellemzi.

A fűtési rendszerek nélkülözhetetlen alkotóeleme a szivattyú, amelyek kiváló minősége elengedhetetlenül fontos. A WILO termékcsalád tagjai között megtalálhatja a minden szempontból ideális termékeket– a legjobb szivattyú kiválasztásához forduljon munkatársunkhoz és kérje szakmai tanácsát.


 Megosztás másokkal:

Hozzászólások