VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Ha vízszállítás, akkor Pedrollo szivattyú

Nyitólap   »   Blog   »   Ha vízszállítás, akkor Pedrollo szivattyú
2022. Augusztus 25.

Ha vízszállítás, akkor Pedrollo szivattyú

A Pedrollo szivattyú márka az épületgépészet és vízgazdálkodás területén napjainkra összeforrt a minőséggel, a megbízhatósággal és a magas műszaki színvonalú megoldásokkal. Az olaszországi vállalat termékei valamennyi felhasználási igényre megoldást jelentenek, legyen szó komoly ipari körülményekről, nagyüzemű mezőgazdasági öntözésről vagy éppen lakossági, polgári felhasználásról. A Pedrollo szivattyúk JSW termékcsaládjába tartozó önfelszívó modellek elsősorban az utóbbi, azaz háztartási, házkörüli feladatokra jelentenek remek ár-érték arányú alternatívát.

Röviden a Pedrollo szivattyú történetéről

A Pedrollo szivattyú atyja, Silvano Pedrollo családi hagyományként már otthonosabban mozgott a szivattyúk világában, amikor 1974-ben, Dubaiban tett látogatása során szembesült azzal, hogy mekkora értéke van a tiszta víznek az arab világ sivatagos környezetében. Felismerve a vízben és annak szállításában rejlő lehetőségeket, nem sokkal később megalapította saját vállalkozását és így lassan fél évszázad távlatából kijelenthetjük, hogy a szivattyúk gyártásának, fejlesztésének és korszerűsítésének szentelte az életét.

Munkásságát számos elismeréssel jutalmazták, akárcsak az általuk gyártott Pedrollo szivattyúk műszaki minőségét. Termékeik a világ számos olyan pontján jelentettek megoldást, ahol vízhiánnyal, az öntözés és a vízellátás nehézségeivel kellett szembenézni. A vállalat ma már több mint 160 országában van jelen világszerte, a felhasználói visszajelzések pedig egyöntetűen dicsérik a márka által képviselt nívót és szellemiséget. A sorozatgyártáson és az értékesítésen túl, mindenkor figyelmet fordítottak a modern technikai, műszaki megoldások alkalmazására, a termékek folyamatos fejlesztésére, korszerűsítésére, elsősorban a végfelhasználói igények szem előtt tartásával.

Hol használható a JSW önfelszívó szivattyú?

Az önfelszívó szivattyúk széles felhasználási lehetőséget tesznek lehetővé, szinte mindenhol előfordulnak, ahol vizet kell szállítani – ez alól egyértelmű kivételt a fűtési rendszerek nyomásfokozása jelenti, ahol az önfelszívó típusok egyébként temérdek szempontból előnyös tulajdonságai éppen hátrányt jelentenek.

Ezek a típusok elsősorban akkor emelkednek ki a társaik közül, amikor öntözés vagy vízellátás a cél. A száraz beépítésű modellek kiválóan használhatóak kútból, tartályból vagy más vízgyűjtőből történő folyadék kinyerésre akkor, ha annak üzemi vízszintje nem több, mint 7-9 méter. Az önfelszívó Pedrollo szivattyú a szállítandó víz szintje felett üzemel, az első beindítás előtt mindenképpen gondoskodni kell a szivattyúház és a szívótömlő vízzel való feltöltéséről. Miután valamennyi légbuboréktól megszabadult, csatlakoztatható a nyomóoldali tömlő, a berendezés pedig csendben és megbízhatóan teszi a dolgát.

A JSW termékcsaládhoz tartozó Pedrollo szivattyú modellek gyors folyadéktovábbításra képesek, nagyteljesítményű készülékek, amelyek képesek megoldani akár egy nagyobb családi gazdaságok vízellátását is. Emelőmagasságuk akár 90 méter, folyadékszállításuk pedig 160 liter / perc is lehet, konkrét típustól függően. A járókerék anyaga réz, a szivattyúházé pedig öntöttvas, strapabíró kialakításuk és magas minőségű alkatrészeik hosszútávon megbízható megoldássá teszik. Elsősorban tiszta víz, valamint más, kémiailag az alkatrészekre nem agresszív folyadékok szállítására alkalmas.

Házi vízmű Pedrollo szivattyúkkal

Napjainkban egyre többen keressük az alternatív megoldásokat az élet számos területén. Különösen népszerűek lesznek azok a praktikák, amelyekkel a kiadásainkat tudjuk lejjebb faragni, vízigényünk egy részének (vagy akár egészének) fedezésére pedig kiváló alternatívát kínál egy házi vízmű kialakítása.

Egy ilyen rendszer szíve, motorja maga szivattyú, ami önmagában nem elégséges a hatékony működéshez. A hidrofor tartály nemcsak a szivattyút kíméli, de az energiaszükségletet is csökkenteni: az ebben tárolt folyadékból kielégíthető egy kisebb vízigény, nem szükséges ahhoz a berendezés beindítása. A benne található gumimembrán pedig elválasztja egymástól a vizet és a levegőt, megelőzve ezáltal a korróziót és javítva a vételezett víz minőségét.

Hogyan alakul a Pedrollo szivattyú ár?

A Pedrollo szivattyú hatalmas előnye számos más versenytársukkal szemben, hogy megfizethető áron kínálnak csúcsminőséget képviselő darabokat. Léteznek olcsóbb változatok is a piacon, azonban, ha az ár-érték arányt vizsgáljuk, kevesen képesek felvenni a versenyt az olaszországi vállalat termékeivel. Hosszú élettartamuk alatt megbízhatóan üzemelnek, minimális karbantartás mellett, az időközönként szükséges felülvizsgálaton túl, nem nagyon igényelnek törődést.

Könnyen elérhető Pedrollo szivattyú alkatrész

Ha mégis javításra kerülne sor, esetleg valamilyen kopó alkatrész cseréje szükséges, akkor szintén megmutatkoznak a Pedrollo szivattyú kínálta előnyök. Közkedvelt márka, így rengeteg szerelőnek van tapasztalata ezekkel a készülékekkel. Valamint az alkatrész ellátottság is kiváló, nem kell hosszú heteket várni, mire megérkezik valamilyen szükséges kiegészítő. A legnagyobb előnyük azonban továbbra is a megbízhatóságuk, így bizonyos alkatrészek szükségszerű elhasználódásán túl, jellemzően nem kell a szervizelésről vagy a javításról gondoskodni.

Milyen típusú Pedrollo szivattyúk léteznek még?

A cég profilja szinte minden elektromos szivattyú berendezést lefed, valamennyi folyadék szállítására találhatunk alkalmas darabokat. Nemcsak tiszta, de szennyezett és szennyvíz kezelésére is léteznek megoldások, búvár, kerti, csőbúvár vagy éppen centrifugál kivitelben egyaránt. Valamint olyan speciális közegek szállítására alkalmas darabok is léteznek, mint a bor vagy a gázolaj.

Ha elérhető áron keres megbízható és színvonalas vízszállítási megoldásokat, a Pedrollo szivattyúk széles választékában biztosan megtalálja azt, amire szükséges van. Nincs olyan háztartási vagy kerti feladat, amit ne lennének képesek hatékonyan, biztonságosan és gazdaságosan megoldani az észak-olasz cég termékei. Ha pedig több forrásból szeretne megbízható információkat szerezni, kérdezze meg bátran a témában jártas ismerősét, mert biztosan nem tud rosszat mondani ezekről a modellekről!Megosztás másokkal: