VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Számos területen alkalmazható a gázolaj szivattyú

2021. Március 10.

Számos területen alkalmazható a gázolaj szivattyú

gázolaj szivattyú egy nagyon fontos kiegészítője tud lenni a vállalkozásának, amennyiben gyakran van szükség az üzemanyag mozgatására, tankolására. Ma már egyáltalán nem ritkák a saját töltőállomások, amik révén kikerülhetők a kereskedelemben lévő kutak jelentős árkülönbségei és viszonylag egyenletes költségek mentén oldható meg egy kisebb-nagyobb géppark üzemeltetése. Természetesen ehhez megfelelő felszereltségre van szükség, amit csak olyan helyről szabad beszerezni, ahol garantáltak a megbízható termékek. 

A gázolaj szivattyú feladatköre 

Nagyon sokféle szivattyú között lehet válogatni, amik eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek. A legtöbb esetben a szállított folyadékok függvényében kerülnek ezek a termékek csoportosításra. Ennek megfelelően egy külön kategóriát kapott a gázolaj szivattyú, ami a megnevezése ellenére azért több területen is alkalmazható az egyedi képességei révén. A fő célja mégis a gázolaj mozgatása, elosztása a kívánt mértékben. 

Mikor jön jól egy gázolaj szivattyú

Amint már említettük, egyre több vállalkozás dönt úgy, hogy saját üzemanyag ellátó rendszert üzemeltet. A hajtóanyagoknak ugyanúgy van nagykereskedelmi áruk, mint a legtöbb terméknek, így érdemes kihasználni a piac ezen szektorát, hogy nagytételben kedvezőbb költségek mellett lehessen beszerezni az üzemanyagokat. Ezeket egyedi körülmények között szükséges tárolni, majd pedig alkalmanként a kívánt mennyiségben kell történjen az elosztás. Ekkor van szükség a gázolaj szivattyú egyedi tulajdonságaira. A mezőgazdaságban, iparban és még számos egyéb helyen alkalmazott kivitelek kiválóan megfelelnek a tengervíz, gázolaj, gombaölő szer mellett, élelmiszeripari termékek, például bor, sör szivattyúzására is. 

Remek választás a gázolaj szivattyú szett 

Amennyiben komplex módon szeretné megoldani a különféle anyagok mozgatását, elosztását, akkor érdemes a gázolaj szivattyú szett mellett döntenie. Ebben az esetben egyben megvásárolhatja az összes fontos kelléket, amilyen maga az önfelszívó pompa, az anyagok továbbítására szolgáló szívó- és nyomócső, valamint a gázolajpisztoly. A rendszer össze- és üzembeállítása ezt követően már nem fog gondot jelenteni. A szakembereink örömmel állnak rendelkezésére, ha netán kérdése merülne fel a témával kapcsolatban. 

A gázolaj szivattyú működése 

gázolaj szivattyú voltaképpen egy önfelszívó, folyadékgyűrűs, bronzból készült elektromos pompa. A motor nem kerül közvetlenül érintkezésbe a folyadékkal és az esetleges veszteségek is elkerülhetők ilyen formában. Rövid időn keresztül még a szívóoldali anyag hiánya mellett is működtethető bármilyen sérülés, meghibásodás kockázata nélkül. Fontos, hogy robbanásveszélyes anyagok szállítására nem alkalmazható, amilyen például a benzin vagy éppen az oldószer.    

További kiegészítők kiváló minőségben 

Ha a gázolaj szivattyú mellett további kiegészítőkre is szüksége lenne, amilyen az átfolyás mérő vagy a szivattyú tömlő, akkor ezeket is megtalálhatja a kínálatunkban. A gázolaj szivattyú szettek pompa nélkül ugyanúgy megrendelhetők, így ha nagyobb teljesítményre van szüksége esetenként, akkor ez sem jelent problémát.Megosztás másokkal: