VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A locsolótömlő kiválasztása célirányosan

2021. Március 14.

A locsolótömlő kiválasztása célirányosan

Bármennyire is csapadékosan indult a 2021-es év, még nem lehet előre tudni, hogy a nyári időszakban milyen gyakran lesz szükség a locsolótömlő alkalmazására. Számos olyan feladat van a lakás és kert körül, amikor szükség lehet a nagyobb mennyiségű víz eljuttatására egyik pontból a másikra. Ezt csakis olyan termékekkel érdemes elvégezni, amik kiválóan ellenállnak a kialakult nyomásnak, valamint a kívülről érkező környezeti és mechanikai terheléseknek. 

Hol és mikor használható a locsolótömlő

Egy kellemes környezetben mindenki sokkal jobban érzi magát, ezért nem ritka, hogy a lakás körül olyan zöldövezet kerül kialakításra, ami frissítő hatással bír az ember szervezetére. A pázsitot, bokrokat, fákat, virágokat ugyanakkor rendszeresen gondozni kell. A megfelelő tápanyagpótlás mellett, az elegendő víz biztosítása is fontos tényező. A nyári időszakban gyakran heti vagy napi rendszerességgel szolgáltatnunk kell valamennyi plusz vízmennyiséget ahhoz, hogy a zöldövezet megfelelő állapotban tudjon maradni. 

De itt még nincs vége a sornak, ha a locsolótömlő alkalmazásáról van szó, ugyanis sok egyéb területen is kiaknázható ennek a terméknek a képessége. A betonfelületek és az autó tisztítása, a medence, illetve az állatok itatójának a feltöltése mind olyan tevékenység, ahol igény merülhet fel a jelenlétére. A minőségi locsolótömlő háztartási, mezőgazdasági és ipari célokra egyaránt alkalmazható. 

Milyen az ideális locsolótömlő

Amikor megtörténik a locsolótömlőbeszerzése, akkor érdemes előre gondolkodni és már alapból egy olyan termékbe fektetni, ami garantáltan hosszú időn keresztül ellátja a feladatát. A kínálatunkban kimondottan olyan típusok szerepelnek, amik ellenállnak a különféle tereptárgyakkal való súrlódásnak, valamint a csavarodás okozta terheléseknek. Ezen kívül a Nap káros ultraviola sugarait szintén remekül viselik és az algásodás sem jelent problémát az esetükben. Ami pedig a költséghatékonyságot illeti, az már teljesen hozzátartozik ezekhez a locsolótömlő kivitelekhez. 

Válaszon célirányosan locsolótömlőt! 

Mielőtt nekilát a rendelésnek, érdemes csokorba szednie a felmerülő igényeit és ezekhez igazítania a típus kiválasztását. Amennyiben az ellenállóság és a felhasználási lehetőségek tekintetében majdhogynem azonosak a locsolótömlők, akkor a pontos méretek azok, amik meghatározóak tudnak lenni. Megéri inkább hosszabbat vennie, mintsem utólag kelljen toldásokkal foglalkoznia. A 25 és 50 méteres kiszerelések általában elegendőek a ház örüli feladatok elvégzésére. 

Locsolótömlők és kiegészítők egy helyen 

Ismerje meg részletesebben a Swinger, Ibotec és TRB FLEX locsolótömlőket! Ezek a márkák már eddig is remekül bizonyítottak, így jó eséllyel megfelelnek az Ön igényeinek is. Amennyiben több mint 50 méter hosszú hálózat kiépítését tervezi, akkor kiváló csatlakozókat tudunk kínálni erre a célra. Locsolófejek között is kedvére válogathat, valamint pompákkal és más öntözéstechnikai kiegészítőkkel ugyanúgy szolgálunk. 

Nincs jobb annál, mint mindent egy helyről beszerezni. Könnyítse meg a saját feladatát és döntsön a megbízhatóság mellett!  Mérje fel a teljes kínálatunkat, támaszkodjon a szakértelmünkre és biztosan nem fog csalódni!Megosztás másokkal: