VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A locsolótömlő kiválasztása célirányosan

2021. Március 14.

A locsolótömlő kiválasztása célirányosan

Bármennyire is csapadékosan indult a 2021-es év, még nem lehet előre tudni, hogy a nyári időszakban milyen gyakran lesz szükség a locsolótömlő alkalmazására. Számos olyan feladat van a lakás és kert körül, amikor szükség lehet a nagyobb mennyiségű víz eljuttatására egyik pontból a másikra. Ezt csakis olyan termékekkel érdemes elvégezni, amik kiválóan ellenállnak a kialakult nyomásnak, valamint a kívülről érkező környezeti és mechanikai terheléseknek. 

Hol és mikor használható a locsolótömlő

Egy kellemes környezetben mindenki sokkal jobban érzi magát, ezért nem ritka, hogy a lakás körül olyan zöldövezet kerül kialakításra, ami frissítő hatással bír az ember szervezetére. A pázsitot, bokrokat, fákat, virágokat ugyanakkor rendszeresen gondozni kell. A megfelelő tápanyagpótlás mellett, az elegendő víz biztosítása is fontos tényező. A nyári időszakban gyakran heti vagy napi rendszerességgel szolgáltatnunk kell valamennyi plusz vízmennyiséget ahhoz, hogy a zöldövezet megfelelő állapotban tudjon maradni. 

De itt még nincs vége a sornak, ha a locsolótömlő alkalmazásáról van szó, ugyanis sok egyéb területen is kiaknázható ennek a terméknek a képessége. A betonfelületek és az autó tisztítása, a medence, illetve az állatok itatójának a feltöltése mind olyan tevékenység, ahol igény merülhet fel a jelenlétére. A minőségi locsolótömlő háztartási, mezőgazdasági és ipari célokra egyaránt alkalmazható. 

Milyen az ideális locsolótömlő

Amikor megtörténik a locsolótömlőbeszerzése, akkor érdemes előre gondolkodni és már alapból egy olyan termékbe fektetni, ami garantáltan hosszú időn keresztül ellátja a feladatát. A kínálatunkban kimondottan olyan típusok szerepelnek, amik ellenállnak a különféle tereptárgyakkal való súrlódásnak, valamint a csavarodás okozta terheléseknek. Ezen kívül a Nap káros ultraviola sugarait szintén remekül viselik és az algásodás sem jelent problémát az esetükben. Ami pedig a költséghatékonyságot illeti, az már teljesen hozzátartozik ezekhez a locsolótömlő kivitelekhez. 

Válaszon célirányosan locsolótömlőt! 

Mielőtt nekilát a rendelésnek, érdemes csokorba szednie a felmerülő igényeit és ezekhez igazítania a típus kiválasztását. Amennyiben az ellenállóság és a felhasználási lehetőségek tekintetében majdhogynem azonosak a locsolótömlők, akkor a pontos méretek azok, amik meghatározóak tudnak lenni. Megéri inkább hosszabbat vennie, mintsem utólag kelljen toldásokkal foglalkoznia. A 25 és 50 méteres kiszerelések általában elegendőek a ház örüli feladatok elvégzésére. 

Locsolótömlők és kiegészítők egy helyen 

Ismerje meg részletesebben a Swinger, Ibotec és TRB FLEX locsolótömlőket! Ezek a márkák már eddig is remekül bizonyítottak, így jó eséllyel megfelelnek az Ön igényeinek is. Amennyiben több mint 50 méter hosszú hálózat kiépítését tervezi, akkor kiváló csatlakozókat tudunk kínálni erre a célra. Locsolófejek között is kedvére válogathat, valamint pompákkal és más öntözéstechnikai kiegészítőkkel ugyanúgy szolgálunk. 

Nincs jobb annál, mint mindent egy helyről beszerezni. Könnyítse meg a saját feladatát és döntsön a megbízhatóság mellett!  Mérje fel a teljes kínálatunkat, támaszkodjon a szakértelmünkre és biztosan nem fog csalódni!Megosztás másokkal: