VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Ismerje meg közelebbről a felfújható jakuzzit!

2021. Január 13.

Ismerje meg közelebbről a felfújható jakuzzit!

Nem álom többé a saját élményfürdő, hiszen már nagyon kedvező áron elérhető a többszemélyes felfújható jakuzzi, ami a megrendelést követően, gyorsan házhoz érkezik. Szeretne egy saját, külön bejáratú strandot? Mi sem egyszerűbb ennél! Ismerje meg az egyedülálló kínálatunkat, és egészítse ki az otthonát a megfelelő termékkel!

A felfújható jakuzzi nem okoz csalódást

A lazításnak sokféle formája létezik. Ezek közül az egyik a rendszeres fürdőzés. A felfújható jakuzzi révén, már nem kell több 10 kilométert megtennie a legközelebbi élményfürdőig, mert az már elérhetővé válik a saját otthonában is. A kiváló felszereltséggel ellátott rendszerekminden fontos kényelmi funkcióval rendelkeznek, amire csak szüksége lehet. Rendkívül egyszerű a felállításuk, és a feltöltést követően, szinte azonnal használhatók. A szerszám nélkül szerelhető felfújható jakuzzi, mindössze csak megfelelően sima talajt követel meg, és a többit a technika elvégzi Ön helyett. Egyszerűen páratlan élményt kínál.

A felfújható jakuzzi pozitív hatásai

A beépített melegítővel felvértezett felfújható jakuzzi képes akár 40 Celsius fokig emelni a folyadék hőmérsékletét. Amennyiben nem a szabadban, nyáron történik meg a felállítása, akkor érdemes kihasználni ezt a pozitív funkcióját. A kellemesen meleg folyadék a vérkeringés fokozása mellett, már a felhajtóerejéből adódóan csökkenti az ízületekre eső nyomást. Sokkal könnyebbnek érezheti magát lubickolás közben, így a fájó testrészei kipihenhetik magukat. Akár krónikus térd- vagy derékfájdalomtól szenved, a felfújható jakuzzi belsejében, a kényeztető masszázzsal egybekötött fürdőzés szinte teljesen megfiatalítja.

Télen-nyáron felfújható jakuzzi

Nemcsak a szabadban, hanem a teraszon vagy esetleg egynagyobb szobában is összeállítható afelfújható jakuzzi. A beépített pompával rendelkezőkivitelek, még csak külön szerelést sem igényelnek. Csak egyetlen gombot kell megnyomni, és hamarosan már kezdetét is veheti a feltöltés. Egy alátét fólia azért hasznos kiegészítő tud lenni, ahogyan a szabadban a takaró ponyva is. A kellemes meleg vízben fürödve, elmerülve szemlélheti az egész család az ablakon keresztül, ahogy odakint nagy pelyhekben hull a hó. Szinte nincs kellemesebb érzés, mint a felfújható jakuzzi előnyeit kiaknázva élvezni a téli hónapokat.

Lay-Z-Spa Palm Spring Airjet felfújható jakuzzi

Remek választásnak minősül a felfújható jakuzzi ezen kivitele, amelyik kellemes krémszínnel és bőrtapintású, puha fallal rendelkezik. A fűthető és hordozható egység 196×71 cm-es átmérővel és 950 literes űrtartalommal rendelkezik. További jellemzői:

·        120 darab levegőfúvóka

·        Digitális kijelző panel

·        1,3 köbméter óránkénti kapacitású vízforgató rendszer

·        Lay-Z-Spa masszázs rendszer gondoskodik a kényeztetésről

·        Kompakt gépészet

Megtérülő befektetés a felfújható jakuzzi

Ha amúgy is kifejezetten szeret fürdőzni, akkor semmi esetre se fossza meg magát a felfújható jakuzzi kínálta páratlan élménytől! A kiválóság jegyében és innovatív technológiák felhasználásával született termékek már eddig is sok otthonban adták meg a vágyott kényelmet és élményt, amiből most Ön is kiveheti a részét. 

Megosztás másokkal: