VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Ismerje meg közelebbről a felfújható jakuzzit!

Nyitólap   »   Blog   »   Ismerje meg közelebbről a felfújható jakuzzit!
2021. Január 13.

Ismerje meg közelebbről a felfújható jakuzzit!

Nem álom többé a saját élményfürdő, hiszen már nagyon kedvező áron elérhető a többszemélyes felfújható jakuzzi, ami a megrendelést követően, gyorsan házhoz érkezik. Szeretne egy saját, külön bejáratú strandot? Mi sem egyszerűbb ennél! Ismerje meg az egyedülálló kínálatunkat, és egészítse ki az otthonát a megfelelő termékkel!

A felfújható jakuzzi nem okoz csalódást

A lazításnak sokféle formája létezik. Ezek közül az egyik a rendszeres fürdőzés. A felfújható jakuzzi révén, már nem kell több 10 kilométert megtennie a legközelebbi élményfürdőig, mert az már elérhetővé válik a saját otthonában is. A kiváló felszereltséggel ellátott rendszerekminden fontos kényelmi funkcióval rendelkeznek, amire csak szüksége lehet. Rendkívül egyszerű a felállításuk, és a feltöltést követően, szinte azonnal használhatók. A szerszám nélkül szerelhető felfújható jakuzzi, mindössze csak megfelelően sima talajt követel meg, és a többit a technika elvégzi Ön helyett. Egyszerűen páratlan élményt kínál.

A felfújható jakuzzi pozitív hatásai

A beépített melegítővel felvértezett felfújható jakuzzi képes akár 40 Celsius fokig emelni a folyadék hőmérsékletét. Amennyiben nem a szabadban, nyáron történik meg a felállítása, akkor érdemes kihasználni ezt a pozitív funkcióját. A kellemesen meleg folyadék a vérkeringés fokozása mellett, már a felhajtóerejéből adódóan csökkenti az ízületekre eső nyomást. Sokkal könnyebbnek érezheti magát lubickolás közben, így a fájó testrészei kipihenhetik magukat. Akár krónikus térd- vagy derékfájdalomtól szenved, a felfújható jakuzzi belsejében, a kényeztető masszázzsal egybekötött fürdőzés szinte teljesen megfiatalítja.

Télen-nyáron felfújható jakuzzi

Nemcsak a szabadban, hanem a teraszon vagy esetleg egynagyobb szobában is összeállítható afelfújható jakuzzi. A beépített pompával rendelkezőkivitelek, még csak külön szerelést sem igényelnek. Csak egyetlen gombot kell megnyomni, és hamarosan már kezdetét is veheti a feltöltés. Egy alátét fólia azért hasznos kiegészítő tud lenni, ahogyan a szabadban a takaró ponyva is. A kellemes meleg vízben fürödve, elmerülve szemlélheti az egész család az ablakon keresztül, ahogy odakint nagy pelyhekben hull a hó. Szinte nincs kellemesebb érzés, mint a felfújható jakuzzi előnyeit kiaknázva élvezni a téli hónapokat.

Lay-Z-Spa Palm Spring Airjet felfújható jakuzzi

Remek választásnak minősül a felfújható jakuzzi ezen kivitele, amelyik kellemes krémszínnel és bőrtapintású, puha fallal rendelkezik. A fűthető és hordozható egység 196×71 cm-es átmérővel és 950 literes űrtartalommal rendelkezik. További jellemzői:

·        120 darab levegőfúvóka

·        Digitális kijelző panel

·        1,3 köbméter óránkénti kapacitású vízforgató rendszer

·        Lay-Z-Spa masszázs rendszer gondoskodik a kényeztetésről

·        Kompakt gépészet

Megtérülő befektetés a felfújható jakuzzi

Ha amúgy is kifejezetten szeret fürdőzni, akkor semmi esetre se fossza meg magát a felfújható jakuzzi kínálta páratlan élménytől! A kiválóság jegyében és innovatív technológiák felhasználásával született termékek már eddig is sok otthonban adták meg a vágyott kényelmet és élményt, amiből most Ön is kiveheti a részét. 

Megosztás másokkal: