VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Használja ki a felfújható masszázsmedence kényelmét!

Nyitólap   »   Blog   »   Használja ki a felfújható masszázsmedence kényelmét!
2021. Január 4.

Használja ki a felfújható masszázsmedence kényelmét!

Ha szeretne egy igazán pezsdítő fürdőt venni, akkor ma már nem kell messzire mennie, hiszen a felfújható masszázsmedence az otthonában is képes kielégíteni az igényeit. Eddig teljesen megszokott volt, hogy a pezsgőfürdő élményért utazni kellett, ha nem is túl messzire, de legalább a legközelebbi aquaticumba. Hatalmas lépés, hogy már az otthonában is felállíthatja az igényeinek maximálisan megfelelő strandot. 

A felfújható masszázsmedence előnyei

A felfújható masszázsmedence több mint egy egyszerű víztároló egység, hiszen kivételes rendszerekkel van kiegészítve. Beépített vízmelegítővel és buborékfújóval, valamint folyadéktisztító egységgelis el van látva. Még a felállítással sem kell külön bíbelődni bizonyos esetekben, mert a beépített szerkezet egyetlen gombnyomásra elvégzi a feladatot. Mindösszesen vízzel kell feltölteni és kész is van. Máris csobbanhat bele az egész család. 

Páratlan kényeztetés a felfújható masszázsmedencerévén

Az egyedi szerkezetű termék legnagyobb előnye, hogy házhoz viszi a felfrissülést. Nincs felesleges kocsikázás, belépőjegy vásárlás és még idegenekkel sem kell osztoznia a helyen. Csupán annyi a dolga, hogy elnyújtózik a kellemesen meleg vízben és átadja magát az élménynek. A lazító hatású masszázs tovább fokozza a hangulatot. A vérkeringésre kimondottan üdítően tud hatni a simogató buborékok áradata. Már maga a meleg víz is sokat tud adni, hiszen kitágítja a vérereket, ezzel fokozva az áramlást, oxigénben gazdag vért juttat el a szövetekhez, és az ízületekre eső terhelést is lecsökkenti.

A felfújható masszázsmedence elhelyezése

Mielőtt megtörténik a felfújható masszázsmedence telepítése, érdemes nagyon körültekintően kiválasztani a helyszínt. Ami a legfontosabb, hogy kint vagy esetleg a lakáson belül lesz üzembe állítva? A nyári hónapokban egyértelműen megéri a szabadtér mellett voksolni, hiszen így a pezsdítő masszázs mellett, a Nap éltető sugarait is lehet élvezni. A megfelelő talaj előkészítés nem maradhat el. Érdemes homokágyat fektetni a felfújható masszázsmedence alapjaként, valamint alátétfóliát leteríteni, hogy semmilyen éles tárgy ne sérthesse a burkolatot.

Lay-Z-Spa St. Moritz Airjet felfújható masszázsmedence

A kínálatunkban megtalálhatja a prémium minőségű Lay-Z-Spa St. Moritz Airjet modellt is. Ez 5-7 személy befogadására képes, ami azt jelenti, hogy még a nagyobb családok is kényelmesen elférnek benne. Teljes szettben, komplett gépészettel vásárolható megkedvező áron. A teljesség igénye nélkül, néhány fontosabb tulajdonsága:

·        2060 Watt teljesítményű maximális energiafelhasználás

·        Teljes fűtőképessége 40 Celsius fok

·        Légbetétes védelmének hála a felfűtött vizet melegen tartja

·        Beépített vízszűrő a folyadék tisztántartása érdekében

·        Megközelítőleg 1325 liter óránkénti szűrőszivattyú áramlási sebesség

Döntsön okosan és vásároljon időben!

A téli hónapok remek lehetőséget kínálnak arra, hogy legyen ideje kitalálni, pontosan hol fog helyet kapni a felfújható masszázsmedence az udvarában. Ne vesztegesse az időt, hiszen gyorsan beköszönt a meleg évszak, és ha szeretné azt kényelemben és rendszeres felfrissüléssel tölteni, akkor erre most itt van a remek alkalom. Használja ki!  



Megosztás másokkal: