VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Innovatív technológiával készülő felfújható masszázsmedence

Nyitólap   »   Blog   »   Innovatív technológiával készülő felfújható masszázsmedence
2020. December 14.

Innovatív technológiával készülő felfújható masszázsmedence

A felfújható masszázsmedence a testet és a lelket egyaránt élénkíti, az egyedi technikai megoldási révén. Most igen jó áron juthat hozzá több típushoz, csak kattintania kell.

Élmény elmerülni a felfújható masszázsmedence vizében

Bár egy időre elfelejthető a kánikula, de ezért még nem kell végleg elbúcsúzni a forró napoktól, hiszen azok néhány hónapon belül ismét visszatérnek, ezért a felfújható masszázsmedence beszerzése sohasem lehet túl korai. További érv ezen termékek mellett, hogy nemcsak az udvaron, hanem megfelelő nagyságú helyiségében, a lakáson belül is felállíthatók. Mindenki szereti kényeztetni magát, olykor kifejezetten fürdőzés által, hiszen a víznek rengeteg pozitív tulajdonsága van már önmagában is. Amennyiben az élmény fokozásra kerül buborékoltatással, máris jelentősen megnövekedik az élvezeti faktor, amit minden nap át lehet élni a felfújható masszázsmedence birtokában.

Egyszerűen felállítható a felfújható masszázsmedence

Mint ahogy a megnevezésből is kiderül, nincs sok tennivaló, hiszen a megfelelő eszközök birtokában percek alatt üzemkész állapotba hozható a felfújható masszázsmedence. Egyszerűen, gyorsan feltölthető és már huppanhat is bele a család több tagja. A Bestway kínálatában elérhető termékkategória valami olyant hozott el, amiről eddig csak álmodni lehetett. Felfújható medence már régóta található a piacon, de ez valami teljesen új. Nem kell külön szerelvényeket megrendelni, hatalmas gödröt ásni, a teljes lakást átalakítani, hiszen bőven elég előkészíteni a terepet némi homokággyal, ingatlanon belül pedig, alapos feltörléssel, és már kezdődhet a telepítés.

Testet és lelket kényeztető élményt kínál a felfújható masszázsmedence 

Elmerülni a kellően meleg vagy a forró nyári hőségekben éppen, hogy langyos folyadékban, hátrahagyva minden problémát, már önmagában egy lélekemelő dolog. Amennyiben ez még párosul gombnyomásra megjelenő buborékokkal, amik a bőrhöz érve, kellemes masszírozó érzést váltanak ki, szinte megfogalmazhatatlanná válik az átélt élmény. Teljesen igényre szabható, hogy milyen térfogattal rendelkező kivitel mellett teszi le a voksát, így még egy nagyobb család összes tagja is helyet kaphat a felfújható masszázsmedence belsejében.  Az innovatív technológia révén, kedvező áron és prémiumminőségbenlehet hozzájutni az egyes kivitelekhez.

Lay-Z-Spa Havana felfújható masszázsmedence

A kínálatunkban a Bestway termékek több típusa is szerepel, amelyek közül, az egyik igazán figyelemre méltó felfújható masszázsmedence a Lay-Z-Spa Havana típus. A 180 centiméter átmérőjű, 66 cm magas, 800 liter víz befogadására képes medence 4-6 férőhelyes. Hihetetlenül egyedi gépészeti rendszerrel van ellátva, ami digitális kijelző panellel vezérelhető. Teljesen energiatakarékosan üzemeltethető, így nem fog az egekbe szökni a villanyszámla sem, miközben élvezhető a 81 darab beépített levegő fúvókábólérkező buborékok simogatása. A gyorsfűtés funkció révén, rövid idő alatt 40 fokosra melegíthető a folyadék.

A tisztaságért egy papírszűrős, kompakt vízforgató rendszer felel, amelyiknek a teljesítménye 1,3 köbméter óránként. A felfújható masszázsmedence szállítási súlya mindösszesen 32 kilogramm. Egy több mint 10 éves technológiai innovációnak az eredménye. Látható tehát, hogy komoly mérnöki és fejlesztési munka van benne, ami mindenképpen értékelendő.

Választható többféle felfújható masszázsmedence



Megosztás másokkal: