VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A házi vízmű kiváló befektetés

2020. December 14.

A házi vízmű kiváló befektetés

A házi vízmű segítségével könnyedén biztosíthatja az otthona folyadékellátását külső forrásokból, költséghatékonyan. Prémium termékkel várjuk a felkeresését.

Mindig üzemkész a házi vízmű!

Egyre többen döntenek úgy, hogy saját kezükbe veszik az szükségleteik, igényeik kielégítését, amiben a házi vízmű egy kivételes segítőtársként szolgálhat. A modern technológia vívmányainak hála, már egyszerűen és hatékonyan megoldható a kisebb-nagyobb épületek folyadékellátása, és mindez jelentős költségmegtakarítással kapcsolható össze. 

Hol van szükség házi vízmű beépítésére?

Vannak olyan vidékek még Magyarországon is, ahol nem igazán van jelen a közművesítés, vagy annak a hatásfoka nagyon gyenge. Amennyiben nem szeretne állandó vízhiánnyal küzdeni, akkor a házi vízmű könnyedén kiszolgálhatja az ezirányú igényeit. Legyen szó tanyáról, nyaralóról vagy más félreeső helyiségről, jóformán minden kinyerhető vízforrásra rákapcsolható ez a rendszer. Természetesen, még akkor is telepíthető egy házi vízmű, ha éppen a vezetékes rendszer kifogástalanul üzemel. Ugyanis ezzel jelentős költségmegtakarítás érhető el, valamint automatizálhatók a locsolásra szolgáló hálózatok. A költséghatékony felépítés és üzemeltetés révén, a befektetés gyorsan megtérül és hosszú időn keresztül látja el a feladatát.

A házi vízmű felépítése

A házi vízmű 3 részre osztható:

·        Szivattyú

·        Nyomáskapcsoló

·        Hidrofor tartály

Szivattyú

A szivattyú feladata, hogy közvetlen kapcsolatot tartson fenn a vízkinyerő közeggel, ami lehet esővíztároló tartály, nyílt, természetes befogadó (forrás, patak, tó, folyó), illetve ásott vagy fúrt kút egyaránt. A házi vízmű fontos része, hiszen a folyadékszállítás rajta keresztül valósul meg.

Nyomáskapcsoló

Ez a kiegészítő elengedhetetlen, főleg, ha automatizálni szeretné a rendszert. Amikor a tartályban egy megadott érték alá csökken a nyomás, azonnal bekapcsol és beindítja a szivattyút. Többféle kivitelben érhető el. Létezik hagyományos, rugós elvre épülő, valamint digitális változat is. Ez utóbbi a kifejezetten páras közegben nyújt nagyobb hatékonyságot.

Hidrofor tartály

A házi vízműmajdhogynem legfontosabb eleme a hidrofor tartály. Ez gondoskodik róla, hogy a rendszerminél hosszabb élettartammal rendelkezzen, valamint állandó ellátottságot tudjon biztosítani az igények kiszolgálása érdekében. Nyomást és vizet egyaránt tárol. Többféle méretben és kialakításban kapható.

Jó befektetés a házi vízmű

Egyre többen vannak, akik a növekvő kiadások miatt úgy döntenek, hogy bizonyos alapvető szolgáltatásokat, inkább saját maguknak igyekeznek biztosítani. Ebben meghatározó tényező továbbá a vezetékes víz minőségének fokozott romlása. A házi vízmű nem egyszerűen csak a folyadékellátásra nyújt megoldást, hanem az áramszámlát is alacsonyan tartja. Könnyedén kombinálható alternatív megoldásokkal, így például egy napelem segítségével majdhogynem ingyen üzemeltethető, a készülékek árát leszámítva. A fejlesztések ezen a téren folyamatosak, így a kínálat rendszeresen bővül. Az Pentax, Pedrollo, Elpumps házi vízműmárkák maximális megbízhatóságot garantálnak.

Vásároljon bizalommal a házi vízműtermékeinkből!Megosztás másokkal: