VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

A házi vízmű kiváló befektetés

Nyitólap   »   Blog   »   A házi vízmű kiváló befektetés
2020. December 14.

A házi vízmű kiváló befektetés

A házi vízmű segítségével könnyedén biztosíthatja az otthona folyadékellátását külső forrásokból, költséghatékonyan. Prémium termékkel várjuk a felkeresését.

Mindig üzemkész a házi vízmű!

Egyre többen döntenek úgy, hogy saját kezükbe veszik az szükségleteik, igényeik kielégítését, amiben a házi vízmű egy kivételes segítőtársként szolgálhat. A modern technológia vívmányainak hála, már egyszerűen és hatékonyan megoldható a kisebb-nagyobb épületek folyadékellátása, és mindez jelentős költségmegtakarítással kapcsolható össze. 

Hol van szükség házi vízmű beépítésére?

Vannak olyan vidékek még Magyarországon is, ahol nem igazán van jelen a közművesítés, vagy annak a hatásfoka nagyon gyenge. Amennyiben nem szeretne állandó vízhiánnyal küzdeni, akkor a házi vízmű könnyedén kiszolgálhatja az ezirányú igényeit. Legyen szó tanyáról, nyaralóról vagy más félreeső helyiségről, jóformán minden kinyerhető vízforrásra rákapcsolható ez a rendszer. Természetesen, még akkor is telepíthető egy házi vízmű, ha éppen a vezetékes rendszer kifogástalanul üzemel. Ugyanis ezzel jelentős költségmegtakarítás érhető el, valamint automatizálhatók a locsolásra szolgáló hálózatok. A költséghatékony felépítés és üzemeltetés révén, a befektetés gyorsan megtérül és hosszú időn keresztül látja el a feladatát.

A házi vízmű felépítése

A házi vízmű 3 részre osztható:

·        Szivattyú

·        Nyomáskapcsoló

·        Hidrofor tartály

Szivattyú

A szivattyú feladata, hogy közvetlen kapcsolatot tartson fenn a vízkinyerő közeggel, ami lehet esővíztároló tartály, nyílt, természetes befogadó (forrás, patak, tó, folyó), illetve ásott vagy fúrt kút egyaránt. A házi vízmű fontos része, hiszen a folyadékszállítás rajta keresztül valósul meg.

Nyomáskapcsoló

Ez a kiegészítő elengedhetetlen, főleg, ha automatizálni szeretné a rendszert. Amikor a tartályban egy megadott érték alá csökken a nyomás, azonnal bekapcsol és beindítja a szivattyút. Többféle kivitelben érhető el. Létezik hagyományos, rugós elvre épülő, valamint digitális változat is. Ez utóbbi a kifejezetten páras közegben nyújt nagyobb hatékonyságot.

Hidrofor tartály

A házi vízműmajdhogynem legfontosabb eleme a hidrofor tartály. Ez gondoskodik róla, hogy a rendszerminél hosszabb élettartammal rendelkezzen, valamint állandó ellátottságot tudjon biztosítani az igények kiszolgálása érdekében. Nyomást és vizet egyaránt tárol. Többféle méretben és kialakításban kapható.

Jó befektetés a házi vízmű

Egyre többen vannak, akik a növekvő kiadások miatt úgy döntenek, hogy bizonyos alapvető szolgáltatásokat, inkább saját maguknak igyekeznek biztosítani. Ebben meghatározó tényező továbbá a vezetékes víz minőségének fokozott romlása. A házi vízmű nem egyszerűen csak a folyadékellátásra nyújt megoldást, hanem az áramszámlát is alacsonyan tartja. Könnyedén kombinálható alternatív megoldásokkal, így például egy napelem segítségével majdhogynem ingyen üzemeltethető, a készülékek árát leszámítva. A fejlesztések ezen a téren folyamatosak, így a kínálat rendszeresen bővül. Az Pentax, Pedrollo, Elpumps házi vízműmárkák maximális megbízhatóságot garantálnak.

Vásároljon bizalommal a házi vízműtermékeinkből!



Megosztás másokkal: