VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Mire érdemes figyelni a kerti tömlő vásárlásánál?

Nyitólap   »   Blog   »   Mire érdemes figyelni a kerti tömlő vásárlásánál?
2020. Szeptember 13.

Mire érdemes figyelni a kerti tömlő vásárlásánál?

Mielőtt megtörténik a termék beszerzése, minden esetben meg kell határozni, hogy pontosan milyen célra lesz az használva. A folyadékszállítási kapacitás főként a slagok keresztmetszetétől függnek. Minél nagyobb ez az arány, egységnyi idő alatt annál több víz halad át rajtuk. Általában colban adják meg ezt az értéket. A kereskedelmi kínálatban leggyakrabban használt méretarányok az:

·        5/4" (30mm)

·        1" (25mm)

·        3/4" (20mm)

·        1/2" (13mm)

A tartósság is sokat számít, hiszen senki sem szeretné, ha az újonnan vásárolt slag, néhány alkalom után tönkremenne. Éppen ezért, a minőségre nagyon figyelni kell. A kivételes termékek el vannak látva ultraviola sugárzás elleni védelemmelis, hiszen a rendszeres napsugárzásnak kitett csövek szerkezete könnyen meggyengülhet, ami fokozza a kiszakadás kockázatát.

Nagyon bosszantó, amikor a több méter hosszú csőrendszerek kifeszítése során megcsavarodnak azok, ezzel gátolva a folyadékáramlást. Ennek megakadályozása érdekében, kifejezetten csavarodás mentes kialakítást kaptak az újabb kerti tömlő változatok. A folyamatos nedvesség hatására gyakran következik be algásodás, ami csökkentheti a vízszállítás hatékonyságát. A tervezők erre is gondoltak, és a belső felületet úgy alkották meg, hogy ez a tényező kizárható legyen.

Előfordulhatnak balesetek a kerti tömlő használata során?

A különböző tereptárgyakhoz való súrlódás következtében megtörténhet, hogy a kerti tömlő kihasad. Ennek az esélyét nagyban mérsékli a több rétegű anyaghasználat, ami jelentős ellenállást fejt ki a nagy nyomással szemben is.

Ismerje meg a rendelkezésre álló kínálatot!

A weboldalunkon kiemelt választék található a prémium kerti tömlő márkákból. IBOTEC Premium, Tangerina és Safari, valamint Swinger csavarodás mentes kerti tömlők várják az érdeklődőket többféle méretben. Ha mindez nem lenne elég, akkor további kiegészítőkre is szert tehet csatlakozók és szórófejek formájában. Tervezze meg a kert öntözésének legegyszerűbb módját és szerezze be kényelmesen a szükséges kellékeket kedvező áron!



Megosztás másokkal: