VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Ezért döntsön a Bestway medence mellett!

2020. Augusztus 31.

Ezért döntsön a Bestway medence mellett!

A hideg téli éjszakák alkalmával sokan ábrándoztak arról, hogy a meleg nyári napokat egy saját Bestway medence vizében hűsölve töltik majd el, kezükben egy finom koktéllal. A forró évszak beköszöntött, tehát itt az ideje a megvalósításnak! Az utóbbi években jellemző kellemes őszi hónapokra való tekintettel pedig, sosincs késő megvásárolni, illetve felállítani a házi strandot.

Miért pont Bestway medence?

Ha már választani kell, akkor mindenképpen megéri a minőség mellett dönteni. A Bestway márka kivívta a vásárlók elégedettségét, ami teljesen érthető, ugyanis a cég a lehető legjobbat igyekszik nyújtani. Több kategóriából lehet válogatni. Rendelkezésre áll:

·        Felfújható,

·        Fémfalas,

·        Fémvázas Bestway medence

Vannak, akik örömmel végigjárják a ranglétrát, de az sem kizárt, hogy megállnak a legelső kategóriánál. Amennyiben Ön kicsivel többet szeretne az úgymond lavór a fűben érzésnél, akkor bátran tegye le a voksát a fémkerettel rendelkező Bestway medencemellett!

Célkeresztben a fémvázas Bestway medence

Ez a kategória is többféle terméket tartalmaz, így nem lesz egyszerű dolga, amikor választani szeretne. A méretarányok minden helyzetben fontosak, de ugyanakkor nem szabad elfelejtkezni arról sem, hogy mekkora hellyel rendelkezik. A tapasztalatok szerint, az Bestway Istria fémvázas medence szett egy nagyon jól bevált és tartós kivitel.

Mindenekelőtt tisztázni kell, hogy a medence nem téliesíthető, ezért muszáj a hideg évszak beköszöntése előtt szétszedni és fagymentes körülmények között tárolni. Jó hír, hogy nem igényel semmilyen komoly szakértelmet a fémvázas medence szétszerelése. Csupán némi türelemre és pár alkalmas szerszámra van szükség a cél elérése érdekében.

A Bestway medence összeszerelése és paraméterei

Ezek a superior medencék az eddigieknél erősebb és tartósabb acélszerkezettel lettek ellátva, amik jelentős rozsdásodás elleni védelmet kaptak. Minimális odafigyelés és karbantartás mellett, évekig ellátják a feladatukat. A szinterezett acélváz tartja a háromrétegű, PVC és poliészter anyagú medencetestet. A kifejezetten erre a célra kialakított füleken kell átbújtatni a medencetestet, hogy kialakuljon a kellő merevség. A végső formát a feltöltés után fogja megkapni a Bestway medence.

A mérete becsomagolva 131*51*60 cm, kibontva pedig 549 x 122 cm. Ezen paraméterek ismeretében látható, hogy egy nagyobb család is könnyedén elfér benne és valóban egy saját strandot kap a pénzéért cserébe. A termék súlya 92 kilogramm, a vízbefogadó képessége pedig körülbelül 23 köbméter. Mellé jár egy papírszűrős vízforgató, létra, alátét és takaró fólia.

Megtérülő befektetés a fémvázas Bestway medence?    

A termék élettartamát tekintve, valamint a sok örömöt, amit nyújtani képes, mindenképpen megéri az árát. Minimális odafigyeléssel és megfelelő karbantartás mellett, jelentősen megnövelhető az időtartam, ami során használatba vehető.

Mire érdemes figyelni a fémvázas Bestway medenceelhelyezésénél?

Elengedhetetlen a kellően egyenletes és éles tárgyaktól mentes felület, valamint a megfelelő védőtávolság. Legalább 1 de jobb, ha 2 méter távolságra van minden más tereptárgytól. A be- és kimászást is nagyban megkönnyíti, valamint a tisztántartást leegyszerűsíti, ha nincs a közvetlen közelben bokor, esetleg fa, amiből a levelek, ágak belehullhatnak. 

Eljött a strandolás ideje, ezért ne fogja vissza magát! Élvezze a kellemes meleg víz simogató érzését és adja át magát a kényelem és pihenés élményének! Mindez csak Önön múlik.Megosztás másokkal: