VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A minőség jegyében született az Elpumps szivattyú

2020. Június 6.

A minőség jegyében született az Elpumps szivattyú

A nyári időszak közeledtével egyre nagyobb figyelmet érdemel a megfelelő vízellátás, amiben az Elpumps szivattyú hasznos társa lesz. Ez a kivételes termék kiváló paraméterekkel rendelkezik és megtérülő befektetésnek minősül. Mielőtt azonban megvásárolná, tartsa szem előtt, hogy kifejezetten tiszta víz, vagy ahhoz nagymértékben hasonló paraméterekkel rendelkező, nem agresszív folyadék szállítására alkalmas.

Az Elpumps szivattyú felépítése

A JPV 1500 (vízsugár) szivattyú jeleskedik a motorteljesítményben, amit az egyfázisú, üzemi kondenzátoros, golyós csapágyazású, aszinkronos kivitel biztosít. A gyártók nem spóroltak az anyaggal, amikor a szivattyúházat alkották meg, ugyanis az acélöntvényből készül főként.

Más alkatrészei speciális műanyagból, a járókerék pedig sok esetben bronzból van. Amire még érdemes kitérni a szívó és nyomócsonk, amik közül az első vízszintes, az utóbbi pedig függőleges irányba mutat és 1 colos csatlakozóval rendelkezik. 

Az Elpumps szivattyú technikai háttere

Az Elpumps szivattyú által szállított közeg hőmérséklete 0 és +35 fok között változhat. A kivitel tekintetében felszíni, önfelszívó képeségekkel bír, amin belül az emelés magassága elérheti a 47 métert. A folyadékszállítás sebessége 10-98 liter között változik percenként, ami az aktuális feltételektől függ nagyban. A névleges motor teljesítmény 1,5 kilowatt.

Ezen képességeit figyelembe véve egy fantasztikus kerti szivattyút kap, amivel a locsolás problémakörét könnyedén orvosolhatja.

Mennyire problémás az Elpumps szivattyú bekötése?

Ezzel a feladattal könnyedén megbirkózik és az üzemeltetése is kimondottan kezelőbarát. Öröm lesz kiaknáznia a házi vízellátó képességeit.Megosztás másokkal: