VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Meggyőző érvek a Pentax szivattyú mellett

2020. Április 28.

Meggyőző érvek a Pentax szivattyú mellett

A jelenlegi felhozatalban a Pentax szivattyú egy igazán előkelő helyet foglal el. A megbízhatóság és a remek teljesítmény ellenére az ára nem szökött a magasba, ami sokakat eltántorítana a vásárlástól. A szivattyúrendelés során érdemes bizonyos szempontokat figyelembe venni, amik segíthetnek a döntésben. A Pentax szivattyú minőségi konstrukciója, eleget tesz a mai kor minden elvárásának, ami elég meggyőző indoknak számít a választást illetően.

Mi alapján válasszuk ki a megfelelő szivattyút?

Elsősorban azt kell meghatároznunk, hogy mire szeretnénk használni és hogy mennyit szeretnénk költeni a berendezésre. Az önfelszívó Pentax szivattyú a JET típusok közé sorolható. Általában tiszta víz továbbítására szokták használni. A szükséges tartozékokkal kialakítható egy teljesen automatizált öntözőrendszer, amihez a kívánt vízmennyiséget fúrt kútból nyerhetjük ki. De, ha egy házi vízellátó rendszer kiépítése a cél, akkor minden további nélkül, a Pentax szivattyú hidrofor tartályra is felszerelhető. Ezen kívül, a strapabíró kivitelezésnek hála, közkedveltnek számítanak a szennyvíz szivattyúk, de számos többfokozatú centrifugál szivattyú is helyet kapott a kínálatban.

A Pentax szivattyú nem hagy cserben

Márpedig az elég nagy probléma szokott lenni, hogyha egyszer csak felmondja a szolgálatot. A minimális szervizigénynek hála, nem szorul rendszeres karbantartásra, mégis biztonsággal üzemeltethető. A Pentax szivattyú alkatrészeket ugyanakkor könnyen be lehet szerezni, hogyha mégis javításra kerülne a sor.

Házi vízműhöz, szennyvíz eltávolításhoz, kerti öntözőrendszerhez és még fűtéshez is alkalmazhatóak a Pentax szivattyúk.Megosztás másokkal: