VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

A legjobb merev falú Bestway medencék 2020-ban

2020. Április 15.

A legjobb merev falú Bestway medencék 2020-ban

A nyár közeledtével sokan gondolnak a döglesztő melegben való hűsölésről. Mi is lehetne jobb, mint az otthon kényelmében történő pihentető úszás egy tikkasztó nyári napon. Erre a célra kitűnően alkalmasak a merev falú medencék.

Összeállítottuk az Ön és családja számára a Bestway termékcsalád legjobb merev falú medencéit 2020-ra.

A merev falú medence vásárlásakor figyelembe veendő tényezők

Azonban még mielőtt rátérnénk a medencékre meg kell említenünk a vásárlással kapcsolatban néhány igen fontos tényezőt. Számos fontos dolgot kell figyelembe venni, mielőtt medencét vásárolna. Az ár az egyik ilyen tényezője a vásárlásnak, ugyanis a föld feletti úszómedence lényegesen olcsóbb alternatíva a föld alatti úszómedencével szemben.

A másik fontos tényező a telepítés és a karbantartás. Vegye figyelembe a keresés során is a könnyű telepítést és a karbantartást. Szüksége lesz további anyagokra a medence telepítéséhez? Vagy a készlethez minden darab mellékelve van? Bizonyos esetekben a telepítés bonyolult lehet, és szükség lehet szakemberek segítségére. 

Az úszás szórakoztató és pihentető tevékenység lehet, de a biztonság elengedhetetlen, különösen a gyermekeket illetően. Noha a merevfalú medencék bizonyos mértékig megakadályozzák a kisgyermekek számára a belépést a földbe épített medencékkel szemben, ezek azonban továbbra is veszélyt jelenthetnek. Ne feledje, mint minden medencénél, a felügyelet nélkülözhetetlen, míg mások élvezik a pancsolást, legyen szó egy olimpiai- vagy akár egy udvari merev falú medencéről is.

A Bestway termékcsalád legjobb medencéi 2020-ra

  1. Bestway FLORIDA fémvázas kerti medence vízforgatóval 

A Bestway FLORIDA fémvázas kerti medence kiválóan alkalmas kisgyermekek számára, akik még nem állnak készen a profi úszásra, de szeretnék élvezni a vízben a meleg időt. Ezt a medencét erős acél kerettel tervezték, amely korrózióálló. Tritech anyagból készült szerkezettel rendelkezik a további szilárdság érdekében. 

2.                 Bestway Mykonos Lux fémvázas medence szett (rattan hatású) 

A Bestway Mykonos Lux fémvázas medence szett erős acél kialakítású csőrendszerre rendelkezik, amely megakadályozza a hajlítást vagy a vízszivárgást. A Tritech anyagszerkezete javítja a medencék szerkezetét, amely a csőváz szerkezetnek köszönhetően kitűnő medence élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.Megosztás másokkal: