VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Hogyan segít a keringető szivattyú a spórolásban?

2020. Március 5.

Hogyan segít a keringető szivattyú a spórolásban?

Ha otthonunk fenntartásáról és a rezsiköltségekről van szó, akkor mindannyian a takarékosság oldalán állunk. Természetesen sok múlik azon, hogy milyen rendszerek tartoznak otthonunkhoz, hogyan oldjuk meg a fűtést vagy a meleg víz előállítását. Az úgynevezett zöld házak minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, de ezek egyelőre magas kivitelezési költségük miatt nem annyira elterjedtek hazánkban. Érdemes tehát a korszerű, takarékos, hosszú távon is megfizethető rendszereket előnyben részesíteni.

Olcsó és hatékony

A keringető szivattyú a szivattyúk széles családjából egy darab, mely folyadékok, gázok zárt körben történő mozgatására alkalmas. Leggyakrabban forró víz keringetésére használják fel, melynek segítségével a lakás minden pontjában kellemes meleg lehet. Az olcsó és hatékony fűtési megoldást kínáló lehetőségnek köszönhetően a forró víz erejével lehetséges a kívánt hőmérséklet elérése.

Ismert márkákkal nem lőhet mellé

A szivattyúk feladata a folyadékok szállítása. Legyen szó akár a kerti medencéről, vagy az ipari üzemekben a speciális jellemzőkkel rendelkező szivattyúk alkalmazásáról, ezekkel az eszközökkel kapcsolatban a legfontosabb igény a megbízhatóság és a strapabíró működés. Mivel rendszerint folyamatosan használatban vannak, így a mozgó alkatrészek hajlamosak a kopásra. Ezért korántsem mindegy, hogy melyik márka mellett tesszük le a voksot. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a keringető szivattyú kínálatban is megéri az ismert, régóta a piacon levő márkák előnyeit választani.

Használja a forró víz erejét!

A Grundfos keringető szivattyú például kitűnő döntés annak érdekében, hogy a fűtésen és a meleg víz előállításán minden hónapban sikerüljön spórolni. A nagy dolgok is kicsiben dőlnek el, ha tehát minden nap a gáz vagy az elektromos fűtés helyett a forró víz erejét használja fel, éves szinten jelentős megtakarításra tehet szert. A megfelelő szivattyúk egyébként a hűtési rendszerhez is kiválóan alkalmazhatóak, ezzel nyáron is a takarékoskodást megcélozva.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a dolog környezetvédelmi oldalát. Manapság egyre több szó esik a fenntartható fejlődésről, mely csak úgy valósítható meg, ha erőforrásainkkal takarékosan bánunk. Érdemes a mindennapi tevékenységek során is az olyan megoldásokat választani, amelyekkel kisebb ökológiai lábnyomot hagyhatunk magunk után.Megosztás másokkal: